2019 Rewind (Part 2)

Juli

Här fortsatte sommaren och Juli bestod av mycket fest och jobb, fotbolls-VM och häng med mina absolut närmaste. Hade massa mysiga photoshoots med Rebecka och halva mitt instagramfeed och ca alla mina profilbilder på sociala medier är från dem hihi.

Augusti

Mat i mängder, tre olika naglar och återigen - massa fest och jobb. Augusti var en månad med riktigt mycket ångest och förvirring för mig, jag kände mig väldigt fast i livet och ville bara bort från exakt allt och alla, mådde skit på mitt dåvarande jobb, mådde skit i mina nära relationer, mådde skit när jag vaknade och mådde skit när jag gick och la mig. Sov så himla dåligt pga mina jobbtider med noll rutiner, var aldrig ledig samtidigt som vänner och familj vilket fick mig att känna mig väldigt ensam i min vardag. Fick även mitt första samarbete med finaste Zodi!

September

Månaden då mitt självreflekterande verkligen startade på riktigt. Jag började verkligen tänka över vilka personer jag hade omkring mig, hur jag verkligen mådde och varför. Slutade på mitt dåvarande jobb och det var verkligen som att en 10 kg sten lyftes från mitt bröst och bara i och med det så mådde jag så mycket bättre. Jag började jobba intropass på det jobb som jag har nu och stormtrivdes redan sedan dag ett. Det blev lite fest och mycket sena kvällar. Införskaffade mig även en popcornmaskin? Haha

Oktober

Finaste Rebecka fyllde 18 och det firades med en stor vegansk brunch som hon hade fixat, så himla fint och gott!! Sedan gick vi ut på kvällen och hamnade på nya Sense, aka gamla ”Klubb NU!” där en kompis blev misshandlad av vakterna under Alices studentskiva :/ Vi hade iallafall en supertrevlig dag och kväll och jag är så tacksam att få ha Rebecka i mitt liv. Jag, Rebecka och Alice tog även en supermysig fika på Mr. Cake och det var ju dööööö gott!! Det absolut bästa i hela oktober var ju dock att jag hade mina första riktiga jobbpass från och med första oktober redan och jag har älskat mitt jobb sedan dag ett. Ser verkligen mig jobba kvar där ett bra tag och förhoppningsvis klättra lite i företaget, man får aldrig sluta drömma.

November

Vädret började bli riktigt tråkigt och jag och Rebecka hade en av våra absolut kallaste fotograferingar haha, båda frös nästan till döds men det är ju charmen av Instagram i guess... Jag och Alice tog även en välförtjänt middag och lite drinkar på Eataly och Vau De Ville, välförtjänt liten kompis-dejt som man verkligen borde ha oftare. Önskar det fanns pengar nog att kunna göra det flera gånger i veckan eller åtminstone varje helg. Fortsatte stormtrivas på jobbet och så gick jag och älsklingen och storshoppade glass, personalen i kassan måste ju ha trott att vi hade tappat det helt när vi lastade på typ 15 olika glasspaket på bandet.

December

Jäklar vad December har gått fort. Har egentligen bara jobbat, gått på AW’s, stressat över julklappar och firat jul. I början av december hade ju Alice julmys hemma hos sig med lite kollegor till oss, och det var ju supermysigt. Annars har som sagt inte så mycket hänt.


2018 har lärt mig så himla mycket. Jag har lärt mig mer om mig själv, om min omgivning och om min psykiska ohälsa. Har lärt mig att alla människor inte är genuina. Jag har lämnat giftiga relationer och en arbetsplats där jag mådde skit. Har lärt mig att älska mig själv på andra sätt än vad jag har tänkt på innan, tack vare Felix. Jag har lärt mig att det är mer än okej att få vara stolt över sig själv och älska sig själv, när folk inte kan acceptera det och snackar skit om dig pga det så är det för att de själv inte har något att vara stolta över. Jag är så tacksam för 2018 och alla nya fina människor jag träffat, men är också på ett sätt tacksam för all skit som hänt för det har lärt mig mer om vem jag är och vad jag står för. 2018 blev verkligen mitt år.

2019 kommer dock bli ännu bättre, det bestämmer jag här och nu. Jag har så många roliga planer som ni kommer få ta del av, resor, festivaler och konserter och bäst av allt är att i sommar får jag hela fyra veckors ledigt. För att inte ens börja snacka om att jag och (nästan) alla mina vänner fyller 20?? Har redan börjat planera min 20-års fest och det kommer bli liiiiiit. Under hösten vill jag tillbaka till New York, och vill åka till London. Under sommaren vore ju drömmen att hinna med Köpenhamn, Gotland och Skåne. Har knappt varit nere hos mormor i Skåne på tre år och det känns skittråkigt. Hoppas ni är lika taggade på det nya året som jag är, för det kommer bli BÄST. PUSS OCH SKÅL FÖR 2019

Gillar

Kommentarer