2019 Rewind (Part 1)

Januari

Januari bestod av mycket fest och vänner vilket verkligen uppskattades. Både Helena och Alicia fyllde år och det firades ordentligt. Jag startade upp mitt träningskonto på instagram (@hemligatankar) och började dokumentera min progress. Är så tacksam att jag skapade det kontot för har kontakt med så mycket fina vänner idag där igenom.

Februari

Vilken pangmånad. Firade alla hjärtans dag tillsammans med Helena för andra året i rad. Vi drog till Café Opera och hade en superkul kväll. Jag åkte också till New York och levde mitt bästa liv där. Saknar det varje dag verkligen, vi åt så himla god mat, tog så mycket fina bilder, såg så mycket fina saker.

Mars

Månaden då alla studentskivor drog igång och studentperioden kickades igång på riktigt. Verkligen den absolut lyckligaste tiden i hela mitt liv, vill bara gå tillbaka i tiden och få uppleva hela studenttiden typ 15 gånger till!! Var även på årets första konsert, The Script såklart. Hade precis landat från New York, hann vara hemma i två timmar innan jag tog bussen in till stan haha, det var på håret att jag hann konserten. Världens bästa band.

April

Månaden av ren och skär lycka ska jag säga er. Jag tatuerade äntligen in en låttext från The Script på min kropp och det blev ”Every day, every hour, turn the pain into power.” från ingen mindre låt än ”Superheroes” som verkligen är bland de finaste låtar jag vet. Konsert nummer två för året var Hov1 och dom var hur bra som helst som vanligt, de hade precis släppt sitt nya album och jag hade kärat ner mig i varenda låt. Det var även mösspåtagning vilket verkligen var den absolut bästa dagen i hela mitt liv. Går ej att beskriva euforin, hade så jäkla kul. Verkligen så att jag vill gå på 00:ornas mösspåtagning bara för att få uppleva den dagen igen. Ta mig tillbaka. Så var det också dags för min studentskiva, vi hade filmtema och jag var som tagen rakt ur ”Mean Girls”.

Maj

Sommarens första månad vilket innebar totalt kaos på mitt dåvarande jobb, jag hade redan hunnit bli brun och man var ju lycklig som aldrig förr. Umgicks jättemycket med vänner och hittade på roliga saker varje helg. Vi åkte till Thaiboat och tog lite drinkar, vi hade ett flertal grillkvällar med god mat och massa alkohol. Badade?? Vem är jag ens?? Har inte badat i sjöar/hav sedan jag var liten typ hehe.

Juni

Men snälla detta var ju den absolut bästa månaden i hela mitt liv. Jag tog ju fasiken STUDENTEN?!?!? Jag kan verkligen inte beskriva med ord hur stolt jag är över mig själv för det. När jag var 13 mådde jag liksom så sinnessjukt dåligt och trodde absolut inte ens att jag skulle överleva tills jag fyllde 18, 5 år senare så hade jag både fyllt 18, 19 och tagit studenten. Bästa jag. Fick även se Demi live, något jag bara drömt om eftersom hon bara varit i Sverige en enda gång tidigare, och då kunde man bara vinna biljetter, vilket jag självklart inte gjorde. Hon är ju den absolut finaste människan jag vet.

Gillar

Kommentarer