Header

Beställde för första gången ifrån Junkyard. Fett spänd på hur denna tröjan kommer sitta på mig men det blir kul att se haha.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fy fan va bra denna låten är! Älskar den verkligen


Likes

Comments

Hej på er sötnosar! Saknat mig? Haha

Imorgon så kommer skoldagen gå ut på ett nationellt prov i Svenska som kommer ta mellan 3-4 timmar att göra. Som vissa av er kanske visste så gjorde jag ett annat svenska np prov redan i tisdags. Jag vet inte riktigt vad det var som hände, men jag kunde inte kontrollera mig alls. Allting bara snurrade och jag kunde inte ens läsa texten? Och efteråt fick jag dessutom feber.

Svenska är ett av mina bästa ämnen och jag blev så otroligt ledsen och framförallt besviken på mig själv när det gick så fruktansvärt dåligt. Men vad jag än läste så förstod jag inte?! Så jäkla konstigt... Så ja. Jag sitter här och skriver detta inlägget med 38.7 graders feber, det är prov imorgon och jag har lite smått panik. Eftersom att det gick så dåligt på första provet så blir jag ju självklart orolig för att det ska hända samma imorgon. Jag har ju även feber så ah. Usch.. Ni får önska mig lycka till!!


Om ni själva går i 9:an och gör np detta året så kan ni gärna kommentera hur ni känner för det! Är det roligt? Spännande? Skitläskigt? Hemskt? KOMMENTERAAALikes

Comments

Hej på er!

Förlåt för ett longtimenosee typ haha. Fyfan va töntigt det lät men ah. Har haft så fullt upp så har typ inte haft tid med att blogga? haha så sjukt :/

Idag har jag inte gjort så mycket än att jag kom hem från felicia imorse och sen åkte jag till cafe ringen med min tvillingsyster och åt mat. Otroligt gott var det! Rekommenderar cafe ringen något stort! Min halvsyster Julia har precis öppnat stället eftersom hon är chef där nu! Är så sjukt stolt över henne! Så otroligt starkt av henne att ta över stället eftersom hon bara är 21 år!

Philippa kanske kommer hit ikväll också för vi ska antagligen till gbg imorgon och ta en fika och ha det allmänt mys. Saknar Philippa jättemycket även fast att vi ses varje dag i skolan ahahah! Men det ska bli jättemys!


Likes

Comments

Va och shoppade lite igår med philippa! Hahah köpte orrebyxor för att dom är så extremt sköna. Bryr mig inte om vad andra tycker om det så ah. :)


  • 976 Readers

Likes

Comments

Sminkade Felicia igår! Kommer komma upp en video på youtube snarast på hela sminkningen ;) Men vad tycker ni? Blev det fint? :)

Likes

Comments

Hej på er!!

Har då alltså gjort en yt-kanal med Felicia! Så himla kul ju!? Vi kommer lägga upp massa olika videos på den kanalen så det skulle betyda otroligt mycket om ni kunde prenumerera på våran kanal!

Här är våran första video och jag är så extremt ful på den ahhaa. Men mitt öga har varit svullet och runnit i snart 3 dagar så det är därför haha! Hoppas iallafall att ni tyckte om videon :)

 


Likes

Comments