OPPDATERING AV SHOPPESTOPPEN


// Inneholder adlinksDa var det på tide og oppdatere dere om min store shoppestopp. Det har gått overraskende lett faktisk. Litt pga at fødselen endte opp med keisersnitt, og jeg har hatt mye vondt. Shopping har ikke vært et alternativ, men også fordi jeg har vært bevist på hva vi trenger og ikke trenger. Mannen derimot er litt mer gavmild. Jentungen endte opp med både prompepute og barbiedukke den ene gangen vi var i matbutikken. Så han har litt å jobbe med! Haha. Er en grunn til at det er jeg som tar meg av ukeshandlingen. Aller helst uten begge de to. En annen ting som også fort kan bli et pengesluk er morsdag, valentines, og bursdager. Men dette gikk også veldig bra. Vi fikk blomster både jeg og jentungen, men det tenker jeg er innenfor. Ellers lagde jeg søte små gavepakker med miniprodukter jeg hadde liggende hjemme + et par teposer, eller kakao. Nedenfor ser dere ulike gaveforslag til morsdag, eller typisk liten oppmerksomhet til bursdag/vertinnegave. Det skal ikke alltid så mye til for å glede noen.
Hjemme på badet har jeg en liten plastkasse med ulike hygieneprodukter, slik at jeg ikke alltid må innom butikken når det blir tomt for såpe, tannkrem, bodylotion, og slike ting. Pleier kjøpe inn litt ekstra når det er tilbud på de produktene jeg liker. Likevel må jeg kjøpe noe innimellom. Her ser dere 5 ting vi i familien har måttet kjøpe januar/februar:

// Redken Brews Shampoo // Mam Easy Start Tåteflaske // Batiste Dry Shampoo // Votter fra Joha // Kjole fra H&M //


Vottene måtte vi kjøpe da jentungen frøs på hendene når vi var ute i Haugesund sentrum på trilletur. Men alltid kjekt med et par ekstra votter da, særlig disse i myk merinoull. Kjolen kjøpte vi da nesten alle kjolene hennes begynner å bli for korte. Jentungen har vokst veldig i det siste, så når vi kom over denne herligheten måtte den bare bli med oss hjem.

Og her er 5 ting jeg har tatt ut av plastkassen denne måneden:

// Rituals Samurai // Korres Wash Me Berries // Rituals Ayurverda // Korres Hair Mask // Elizabeth Arden Toner //


En såpe til hvert familiemedlem. Greit å starte med shoppestopp rett etter jul. Fikk en del gode produkter, som kan holde en god stund dette året. Tror nesten jeg slipper å kjøpe dusjsåpe før sommeren.


Hvis du ønsker å hive deg på shoppestoppen må du bare det. Det er aldri for sent med en endring!


Liker

Kommentarer