FØRSTE SHOPPING KOSEDAG PÅ LEEEEEENGE


// Inneholder adlinks

I dag tok jeg og barna oss en etterlengtet kosedag på kjøpesenter. Når gjorde vi det sist, liksom!? Føles som i et annet liv. Det var iallfall veldig hyggelig. Jentungen passet på mammaen sin, sa at jeg "bare måtte ta på det jeg skulle kjøpe". Haha! Før var det vi voksne som sa det, nå har det blitt nevnt så mange ganger pga smitte, at hun er blitt mer bevist enn meg. Fantastisk! Så vi hadde en "smittefri", og hyggelig kosedag. Lillebror koste seg i bilstol-trallen. Var gøy nok bare å få se andre mennesker. Stakkaren er jo ikke vant med det. Han har jo levd et liv mer i karantene enn i frihet på en måte.

"Ta bilde av de kule joggeskoene våre", sa storesøster. Hun har fått seg nye sko fra Hummel, kjøpt på Torgunns Barneklær av mormor, og lillebror fikk et par kule Nike av en vennefamilie av oss, og endelig passet de. Så joggeskoene måtte på, selv om han ikke kan krype enda. Skal tidlig krøkes. Jeg kaller han bare for Sporty Boy, da han har en veldig sporty stil... Eller var det mammaen som hadde det..?

Hva er det viktigste på en kose shopping dag? Café selvfølgelig! Vi kjørte klassikeren på Haugli Bakeri idag. LC hadde sjokomelk og rosinbolle, jeg hadde cappuccino og karamel donut, og lillebror drakk morsmelkerstatning. Det hender vi er dristige og gjør noe annet, men vi kommer alltid tilbake til samme café og samme mat og drikke. Hvorfor endre på noe som fungerer?


Til slutt vil jeg oppsummere med dagens kjøp. Leah Celine sitt til venstre, og Filip Eliah sitt til høyre. Link til produktene finner du under bildene. Leah Celine var så fornøyd med jakken sin, at det var rett før hun la seg med den. Og jeg må jo si meg enig. De fargene er jo bare helt elsk!

// Jakke Helly Hansen // Paw Patrol badesåpe // Milka Oreo // Skalldress med eplemønster // Sokker // Bomullskjerf //Liker