Hösten är mys-årstiden

Hemma har det snöat lite till och från idag, fast dock la det sig aldrig på marken. Jag älskar hösten och jag älskar ännu mer att vintern närmar sig. Men jag vet att det är många som tycker precis tvärtom. Istället för att deppa över hösten njut av den här årstiden och gör det bästa av den! Här kommer 6 tips för en härligare höst!

Höstpromenader - Det är viktigt och även skönt att vara ute och andas in frisk luft! Gå långa promenader eller varför inte ta en springtur innan snön lägger sig på marken. Lyssna på en peppande spellista, en bra podd eller varför inte ta med dig en vän ut?

Ta hand om dig själv - Försök att ha minst en kväll i veckan där du tar hand om dig själv och gör precis vad du känner för och mår bäst av. Om det är ett besök hos frisören, en långpromenad som du avslutar med ett varmt bad eller bastu eller om du helt enkelt bara vill ligga inne och kolla på serier i dina mjukiskläder och en ansiktsmask på. Det är viktigt att ta hand om sig själv för att må bra, unna dig och gör något som just du mår bra av<3

Ta hand om hemmet - Pyssla om i hemmet för att få det där lilla extra mysiga som vi behöver när det är mörkt och grått ute. Köp hem blommor, gosiga filtar och tänd massa doftljus.

Ha något att se fram emot - Planera, sätt upp mål eller gör en bucketlist. Det behöver inte vara världens grej. Men att ha något att se fram emot kan vara viktigt för att klara av vinterhalvåret. Gör en lista med saker du vill göra eller mål du vill uppnå. Det kan vara allt ifrån träningsmål, att göra matlådor inför veckan, en weekend med dina tjejkompisar, en resa under sommaren, en fest eller en spahelg.

Liksom HALLÅ, höstmodet - ut med sommarkläderna och in med höstplaggen! Höstmodet måste väl ändå vara det snyggaste? Stora, mysiga stickade tröjor, kappor, teddyjackor, halsdukar, uggs, klackar, långa kjolar, lager på lager. Ni hör ju!

Myskvällar - Med vänner eller familj. Det behöver inte vara kvällar, det kan vara stunder mitt på dagen. Bjud hem tjejkompisarna på middag eller bara ses över en fika. Åh, det är det bästa jag vet! Idag bjöd vi över Hanna och David på tacos då våra föräldrar är i Gbg över helgen. Jag fick catcha ikapp och mysa med Hanna och grabbarna fick göra sitt. ÄLSKAR sådana kvällar! Så hörni, gör det bästa av den här fina tiden! Kramis på er!

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229