Maja har vart dålig sen i söndags, feber, hosta och snorig. Har vart hemma med henne hela veckan förutom två förmiddagar som jag behövde åka in till Stockholm.

Hon är lite piggare idag, så vi åkte till min farmor och farfar å hälsade på imorse. Nu ligger både hon och jag och vilar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Snön och kylan försvann lika fort som den kom.. har verkligen vart snöfattigt den här vintern. Nu försvann den igen, för mig hade den gärna fått stanna ett tag till.
Imorgon är det fredag igen, jippi! Först 8 timmar i skolan i Stockholm innan helgen kan börja.

Likes

Comments

Härliga förkylningstider! Laddar upp med en ny omgång av "hälsodryck" ingefära, gurkmeja, peppar, honung och citron blandat med vatten.

Redan onsdag och halva veckan avklarad. På företagsekonomin idag var det debatt om att vara för eller emot att Sverige ska gå ur EU. Intressant ämne att sätta sig in i lite mer. Näst på agendan är prov i webbutbildning, HTML och css- kodning, på fredag.

Likes

Comments

En fin ledig lördag med snö och sol! Jag och Maja gick ut imorse och åkte lite pulka i det kyliga vädret. På eftermiddagen åkte hela familjen till några vänner för att fika följt av middag hemma hos mina föräldrar. Kvällen avslutas hemma i soffan. En riktigt härlig dag har vi haft.

Likes

Comments