Bekännelser

... Jag är fruktansvärt lat av mig men vill helst inte framstå som en lat person. Inte lat som i att "jag orkar inte träna varje dag" eller "jag orkar inte springa en mil", utan lat som i att jag inte orkar göra en simpel macka när jag är hungrig.

... Jag har väldigt kort stubin och blir väldigt lätt arg när det kommer till människor som ska kommentera vissa val som en annan individ gör, och sedan trycker ner valet som om det var deras business. Ett väl valt exempel: "Varför äter du inte kött? Det gör ju ändå ingen stor skillnad om det bara är du som slutar." SNÄLLA

... Jag drömmer extremt lätt mardrömmar då min hjärna övertänker allting (verkligen allting) extra mycket. Detta gör att jag till och med måste undvika att lyssna på folk som pratar om t.ex. den senaste skräckfilmen som de såg. För det slutar alltid med sömnlösa nätter.

... Jag kan bli fruktansvärt irriterad på människor som inte vågar stå för sina egna åsikter. Visst är det kanske inte alltid det lättaste att stå på egna ben hela tiden. Men det triggar mig så mycket när folk kan säga en åsikt ena sekunden och ändra till en annan åsikt nästa sekund, endast för att personen inte vågar ha en egen åsikt. Då känner jag mest: stå bara upp för dig själv!!!

... Jag blir en helt annan människa när jag blir riktigt hungrig. Har antagligen med min lathet att göra då jag inte orkar laga mat i god tid, vilket sedan leder till att jag inte äter förens mitt blodsocker är på botten. Och då borde man, tyvärr, verkligen akta sig för att vara i min närhet. Brukar ofta få be om ursäkt för mitt beteende efteråt, så illa är det : (

... Jag blir på något sätt alltid trygg när det regnar. Har ingen förklaring till varför, men det känns som att regnet medför ett lugn, ifall det nu make sense.

Gillar

Kommentarer

isabelhakansson
isabelhakansson,
Älskar sånahär inlägg!! Så intressant att få veta lite mer om dig 😃
nouw.com/isabelhakansson
hernstroms
hernstroms,
WOW vilka ögon du har!! SÅ fina!
nouw.com/hernstroms
  • Nouw