asså frukost på hotell måste ju vara den bösta frukosten. finns alltid så mycket att välja på att man alltid äter för mycket haha. här är lite av det vi åt imorsemen, super gott.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har vi precis ätit frukost och det var himla gott, dock så fotar jag allt med kameran och glömde datorn hemma så alla "riktiga" bilder kommer upp ikväll. Idag är de enda planerna shopping har ingen aning om vad jag ska köpa men något bra borde de bli.

En till sak är att igår äntligen tog jag bort tandställningen efter två hela år. Känns helt underbart haha.


Likes

Comments

Efter friluftsdagen som varade i ungefär 1timme åkte vi tillbaka till stan. Jag Shaimaa och Rut gick till tropiska växthuset och titta på deras massa växter. Trodde inte alls det skulle vara roligt men det var så mysigt där inne. Vi gick även förbi orangeriet där dom hade ett kaktus rum! Vill bara köpa massa kaktusar och dekorera hela mitt rum med nu efter man varit där.

Likes

Comments

gjorde en smoothie bowl med hallon, blåbär och soja yoghurt i och apelsin, hallon, blåbär och chia frön uppepå till lunch innan vi drar i väg mot bion. 

Likes

Comments

Slutet av veckan och nu helg, äntligen. Jag är så himla trött på skolan, sista terminen i nian och ingenting fungerar. Jag orkar inte ens plugga till prov längre och det känns som jag ska somna varje lektion. Vad ska man göra åt de? Aja om 3veckor är det iallafall lov. 
Annars Idag är planerna att gå på den sista hunger games filmen med Petra och Frida. Tror den kommer vara riktigt bra men har hört så många som säger att slutet inte alls ska vara något bra. Så jag får hoppas att det blir okej iallafall.


Likes

Comments

Blev precis klar med en massa bountys, det blev ungefär 25st. riktigt goda och  mycket enkla att göra. Smakar precis som köpta om inte lite bättre. :)
Likes

Comments

Bakade bröd till frukost imorse, trodde inte det skulle bli så bra då vi inte hade någon jäst men använde bakpulver istället och det blev precis lika bra.  

 

 

 


Likes

Comments

Älskar mitt beslut om att klippa och bleka mitt hår. Innan var det ju så himla slitet och kände mig inte riktigt bekväm i färgen heller. Det blev både kortare, uppklippt och även en hel del ljusare. Hilma nöjd!


Likes

Comments

Sista fredagen på lovet startas med en super god frukost. Tänk att om bara två dagar är det skola igen. Sista terminen i grundskolan med massa nationella prov och snart dags att börja söka gymnasium, usch vad jobbigt.Längtar redan till sommaren.


Likes

Comments

Älskar mina nya Nike Air Force. :)

Likes

Comments