Header

Idag besökte jag och min klass MoMa som är ett konstmuseum. Jag är inte alls intresserad av konst men jag tycker det var helt oki ändå. Innan vi åkte dit hade vi en lektion och vi hade tydligen en testdag?! Var inte alls förberedd på det så får se hur det gick. Tydligen så kommer vi göra tester varje måndag på det vi har gått igenom veckan innan, så nästa måndag har vi det igen.

Imorgon är det skola mellan 8:30-12:50 sedan åker jag och fem andra till ett shoppingcenter i New Jersey. Det ska tydligen vara bra shopping där så får hoppas man hittar lite hihi. Imorgon ska jag dessutom redovisa, eller en kort presentation om ett konstverk. Men nu ska jag sova, natti!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Har haft fullt upp denna helgen har därför inte hunnit uppdatera lilla bloggisen. Men hur som helst så har jag haft en hur bra helg som helst. I fredagskväll hade vi en "avskedskväll" för Nunu som är från Portugal. Då vi spelade spel, snackade osv. Supermysigt! Igår (lördag) åt vi frukost sedan stressade vi oss ner till tågstationen som tog oss till Manhattan. Vi shoppade, gick och bara såg oss omkring. Blev inte jätte mycket shopping för mig men lite fick jag med mig hem haha. Måste alltid kolla vad det finns och sedan väljer jag oftast en dag innan jag åker hem och handlar det jag sett/vill ha. Så får shoppa lite mer någon annan dag. Idag (söndag) har vi också varit i centrum, men idag besökte vi central park. Det var större än vad jag förväntade mig haha så har så ont i fötterna nu på grund av att vi gick så mycket.

Älskar verkligen denna stad!! Imorgon har jag skola igen men bara två lektioner, sen ska jag och min söta klass åka till centrum igen för att gå på ett museum om konst. Blir förmodligen så att jag och några till stannar kvar och gör något mer medan vi är där inne i stan. Hörs imorgon. Puss!

Likes

Comments

Hej igen! Idag har det varit en helt vanlig dag. Har i stort sett bara gått i skolan och sedan gjort några läxor tills imorgon. Men jag trivs fortfarande jätte bra. Lärarna är hur bra som helst här och lektionerna är verkligen lärorika. Har två skoldagar kvar denna veckan sedan är det helg!! Den kommande helgen kommer jag och några fler spendera så mycket tid som möjligt inne i city. En shoppingdag och en "mysdag" då vi ska hänga lite på central park och även försöka hinna se lite annat med såklart, exempelvis Brooklyn. Vi ska dessutom till Washington nästa helg i två dagar och helgen därefter ska vi se en baseballmatch. Så häftigt haha, ser verkligen fram emot det. Vi har lite inplanerat vilket är bra, så man har lite att se fram emot på helgerna. Ha det bäst!

Likes

Comments

Hej på er! Första skoldagen med EF är gjord. Det var faktiskt roligare än vad jag förväntade mig, tro det eller ej haha. Anyway, första lektionen pratade vi mest och gjorde lite övningar för att lära känna varandra lite bättre i klassen. Sedan pratade vi mycket om konst, vilket jag inte tycker är jätte intressant. Men vi hade roligt ändå. Den sista timmen tittade vi på film och det är ju alltid skönt haha. Efter lektionerna gjorde vi faktiskt inte gjort så mycket. Myste och gick en sväng ner till downtown och handlade lite gott. Därefter gick vi faktiskt på Zumba, och är så död efter det haha. Jobbigare än vad man tror faktiskt. En bra dag helt enkelt. Imorgon är det skola igen men börjar tio, vilket betyder sovmorgon hihi. Hörs imorgon, pusshej!


Lite bilder från Zumban och lite hur skolområdet ser ut.

Likes

Comments

Hej! Äntligen är jag framme i denna drömstad. Är redan helt förälskad. Idag har det varit fullt upp så är helt död nu. Dagen började med tester och lite prat om hur EF fungerar osv. Jag trivs än så länge hur bra som helst. Träffat underbara människor och staden där jag bor i är jätte mysig. Bor i en liten stad som kallas Tarrytown som ligger ca 30 minuter från Manhattan med tåg. Runt två-tiden idag åkte jag och typ tjugo andra på en welcometour i Manhattan. Har varit där tills nu och klockan är snart tio här på kvällen. Gick runt och kollade en massa. Vi besökte bland annat Rockefeller center där man kan se hela New York från typ 67:e våningen. "Top of the rock" kallas det. Känns fortfarande lite overkligt att man är här. Har så mycket mer att se fram emot att se och göra. Kommer bli super kul hihi.


Imorgon har jag min första lektion som börjar klockan 08:30. Så ingen sovmorgon här inte. Har dock bara två lektioner imorgon så det är ju ganska skönt. Vet inte riktigt vad som händer efter att lektionerna är slut förutom att det är taco-tisdag vilket betyder tacos till lunch. Sååå gott! Hörs imorgon! Pusshej!

Likes

Comments

Hej! Nu var dagen äntligen här. Idag flyger jag till New York och hur kul kommer inte detta bli då?! Alltid velat åka dit. Sitter just nu på Köpenhamns flygplats och inväntar mitt flyg. Om ni inte har läst min beskrivning på "om mig" så ska jag vara i USA i 6 veckor. Jag kommer att spendera 4 veckors tid i New York och därefter 2 veckor i Santa Barbara. Jag kommer att läsa en engelsk språkkurs med organisationen EF (Education First). Det är i princip det ni kommer att få läsa om i 6 veckor framöver: lite om hur min vardag kommer att se ut samt annat kul jag kommer att se/göra. Ska uppdatera så mycket jag kan. Ha det bäst!

Likes

Comments