Godmorgon mina små chickens!

Har nyss vaknat och det var inte jättefrivilligt måste jag säga, ni vet när man ställer ett alarm och sen vaknar man av det och ställer ett nytt alarm en timma efteråt? Ja, den människan har jag gått och blivit numera & jag var INTE en sån person för några månader sen, då klev jag alltid upp när alarmet ringde. Fick ett sms utav pappa med att nån från ett VVS-företag skulle komma kl 13.00 för att fixa våran dusch då den typ totalt släppt ifrån väggen, och det är inte så trevligt. Har påbörjat dagen med en kaffe som ni kanske ser på bilden där nere hehe, ÄLSKAR verkligen våran kaffekokare, tycker den är väldigt stilren & dessutom gör den så himla gott kaffe. Insåg även 150 saker som hade kunnat vara bättre med bilden, men nu har jag ju druckit halva kaffeglaset medan jag skrivit det här, eller "krogkaffe" som min kära far säger. Dricker man kaffe direkt ur glas så är det tydligen krogkaffe för det gör tydligen aaalla restaurangare enligt far min som också jobbat inom restaurang. Säger inte emot dock för jag gör det när jag jobbar & det gör alla andra jag jobbar med också vad jag har sett 😄.

Vad gjorde jag för val igår då? Johodå jag valde faktiskt att gå till gymmet och köra ett ben & rump-pass kombinerat med lite magövningar, undrar verkligen hur det kommer sig att jag alltid lyckas klämma in magövningar när jag inte tänkt köra mage egentligen hehe.
Idag är lite samma visa ändå, vet inte riktigt vad jag ska göra? Har inte ens ätit någon frukost än förutom det där kaffet, men ska nog faktiskt ta en promenad till stan och köpa blekning så jag får bort de gula slingorna en gång för alla. På lördag sätter jag i löshår med & jag kunde inte vara mer taggad! Bara jag får löshåret den här veckan först så kan jag tagga ännu mera. Kommer självklart att lägga ut för & efter-bild på hur håret blir så ni får se, blir min duktiga vän Wilma som sätter in löshåret på mig, som jobbar som frisör i Borensberg utanför Linköping.

Ska försöka skrapa ihop någon slags frukost nu och mätta magen,
hörs senare! Xx


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon/God eftermiddag alla fina!
För mig blir det godmorgon då jag sover ganska länge efter att jag har jobbat till 04 på natten, finns säkert många där ute som kan relatera till det! Försöker att kliva upp så tidigt som möjligt då jag hatar att sova till efter 14, vaknar med världens ångest då och tänker att "nu har jag missat halva dagen". Så att vakna efter kl 14 är ett stort no no för mig, hade ett ex som säkert kunde sova till kl 16-17 på eftermiddagen vilket var väldigt jobbigt då jag kände att tiden inte riktigt räckte till, ungefär.

Vad händer idag då?
Jag har faktiskt ingen aning och det känns lite "meh", jag vill göra ca 150 olika grejer. Känner att jag är lite het på bärsen idag, om man skulle höra av sig till lite folk och kolla what's up och om de är sugna på att ta sig en öl. Men känner även att jag borde ta mig till gymmet och köra ett ben & rump-pass och få det överstökat för den här helgen. Sen lockar det att bara ligga hemma och kolla på massa Youtube-videos som jag är väldigt duktig på att göra (speciellt spökvideos 😍👻). MEN jag kan verkligen inte bestämma mig eller ta några beslut just nu för jag är så himla hungrig & det luktar mat i hela lägenheten så kan liksom inte fokusera på vad jag verkligen vill, har jag blivit en hund? Jag tror det 🐶
Tänker även som så att dagen är ung mina vänner, finns tid kvar till att ta beslut för vad man ska göra idag och inte göra idag. Tills att jag har tagit ett beslut för vad jag ska göra idag så ska jag lyssna på en utav mina favoritartister (som jag dessutom har en tatuering för) och dricka kaffe. Råkar tyvärr vara en utav dem som har gått och blivit kaffeberoende, men vem kan motstå en god classic kaffe med mjölk, eller kaffe latte!

På återseende mina vänner, när jag tagit ett beslut och fixat i ordning mig.


Likes

Comments

Jag har skrivit en sån här text tidigare när jag hade tankar på att faktiskt börja blogga igen, men tänker att.. Ja, varför inte bara ta bort allt och göra om det igen, nystart liksom. Känns som att jag behöver något att fokusera på ett tag fram över, utöver mitt jobb.

Vem är jag?
Jag är Linn, född år 1997 på Universitetssjukhuset här i Linköping av min mamma, även om jag och min bror skojar lite om att jag är adopterad då jag har gröna ögon och båda mina föräldrar har blåa ögon. Bosatt i Linköping med mina föräldrar och en bondkatt på snart 3 år, bott här i princip hela mitt liv förutom 4 år då vi bodde i Kungsör då pappa är därifrån, men vi flyttade tillbaka till Linköping. Jag har fyra stycken storebrorsor, varav 3 är i livet och 1 utav dom tyvärr ligger 6 meter under jorden, men känns väldigt fel att säga att jag bara har 3 stycken (kan tas i ett annat inlägg). Jag är en ganska introvert person och håller mig till oftast bara till folk jag känner väl, känner mig obekväm i stora grupper där jag bara känner 1-2 pers. Men på något magiskt sätt klarar jag av att jobba som servitris & bartender och hålla masken uppe även om jag tycker det är väldigt jobbigt ibland, det är även något jag försöker jobba på och bli bättre på att hantera. Har varit musikintresserad enda sedan jag föddes tror jag, tyvärr är jag inte musikalisk på något sätt mer än att jag kan plinka lite på gitarren, som numera har en trasig sträng jag inte orkat byta haha.. Måla är även något jag gjort enda sedan jag var liten, men som tyvärr glidit ifrån mig lite nu dom senaste åren & som bara händer nån gång då och då numera. Fotografering var även ett stort intresse för ett par år sedan, har fortfarande kvar min Canon Eos 1100D så det kanske poppar upp lite bilder på saker och ting här i bloggen nån gång då och då! Smink är och kommer nog för alltid vara ett stort intresse för mig då jag har hållit på med det i flera år, jag är ingen professionell sminkare på något sätt men kan ändå tycka att jag kan göra bra och proffsiga sminkningar, och är nog absolut något jag skulle vela utveckla mig mer inom i framtiden.

Som sagt så jobbar jag som servitris och bartender i stan på ett ställe som heter Harrys, finns i en hel del andra olika städer med så ni har säkert varit på ett Harrys-ställe någon gång. Började jobba som bartender på ett annat ställe först förra september i stan och jobbade där fram till i maj. Tog en utbildning i januari som pågick till maj, som hette barteknik & servering och där ingick praktik i ca 150 år och då var mitt praktikställe Harrys och efter att jag blivit klar med praktiken blev jag erbjuden jobb där, så nu jobbar jag där 3-4 dagar i veckan och trivs bra, det är väldigt annorlunda från det andra stället jag jobbade på innan. Linköping är väl inte drömstaden att bo i, perfekt om man vill studera i dock skulle jag kunna tänka mig då vi har ett väldigt stort och bra universitet. Jag själv börjar känna att jag tröttna mer och mer på staden för varje dag som går, så drömmen är väl att på något sätt få ett jobb & lägenhet i Stockholm så man kan bege sig dit och stadga sig där och utvecklas både personlighetsmässigt och yrkesmässigt, har en liten förkärlek till Stockholm hihi💗

Det var väl en kort liten text om mig själv och mina intressen och long lost dreams, så ni får en liten bild utav vad jag gillar och vad jag har lite svårare för. Kommer försöka skriva minst 1-2 inlägg per dag.
Pusssssisar och kramisar.

Likes

Comments