Vi är sambos nu!

Hej kära ni!

Oj vad det var längesen! Hoppas allt är bra med er! Livet efter studenten går så fort men också sakta på en och samma gång! Jag har hunnit med så mycket samtidigt som studenten var igår. Så knepigt!

Jag och min pojkvän har äntligen flyttat ihop. Jag är inte längre Nordmalingsbo som man kallas. Eller ja, jag är egentligen alltid en Nordmalingsbo. Jag bor däremot i Umeå nu. Känns roligt, här bor ju alla mina vänner och jag känner mig rätt så hemma här då jag spenderat alla helger i denna stad. Plus att jag gick gymnasiet här. Så valet av stad blev inte svårt.

Vad gör jag undrar ni kanske? Eller inte. Men jag berättar ändå! Jag bor som sagt med min pojkvän men också två fåglar! Kiwi och Ikaros heter dem. Samt jobbar jag som kontrollant och kontrollerar därför runt om i hela Sverige. Jag bor på hotell när jag är ute på slinga. Jag trivs bra med jobbet men ibland vill man bara ha ett vanligt jobb där man får komma hem till sin käraste varje dag istället. Men det är väldigt sällan jag känner så, för jag tycker om kollegorna och chefen väldigt mycket och älskar variationen på ett sätt.


Vi flyttade in i lägenheten på valborg. Jag trivs verkligen jättebra här med André! Däremot känns det riktigt tråkigt att vara utan egen uteplats såhär på sommaren. Men som tur är finns det en offentlig uteplats som alla i lägenheterna får använda sig av! Därför har vi haft några grillkvällar där!

Men oj oj vad härligt väder vi haft! Och vilken midsommar det blev! Vi var i Andrés föräldrars stuga under midsommar. Vi vann femkampen och fick ta med en vinst hem.

Jag är däremot mycket tacksam över regnet också. Den svala luften som kommer in i lägenheten och det underbara ljudet när man ska sova. Finns det något mysigare än regnljud och en gosig pojkvän? Tror inte det.

Men nu måste jag verkligen sova snart!

Tack till er som fortfarande läser!
Xx Linn

Gillar

Kommentarer