Vårens önskelista!

Hej! Nu är det helt klart vår och snart sommar dessutom! Jag flyttar snart utomlands i 4 månader Och tills dess har jag en del saker jag vill ha/ måste köpa in.

En dagbok utomlands är en artikel som jag gärna vill ha (men inget måste för mig att köpa då jag har bloggen). Har sett denna bok på monki i Utopia ett par gånger. Väldigt fin och stilren. Har varit nära på att köpa den ett flertal par gånger för jag tycker den är sååå fin! Men det lär nog inte bli så då jag sparar alla pengar jag kan till utlandet! Gillar boken i färgen svart mer än rosa måste jag säga, än om båda var väldigt fina! Länk till artikeln finns HÄR.

En till sak jag väldigt gärna skulle vilja ha mer av är jumpsuits och playsuits till flytten! För det första blir det mindre tvätt med ett plagg som sitter ihop, för det andra är dem otroligt stilrena och sköna! Dessutom blir dem inte allt för varm att ha på sig. Här är några av mina favoriter:

One-Piece Nature Jumpsuit Offwhite

MANGO

399 SEK

(LÄNK HÄR) (NA-KD)

Ruffle Detail Jumpsuit Camel
Trendyol

449 SEK (LÄNK HÄR)

Ruffle Detail Jumpsuit Camel

Trendyol

449 SEK (LÄNK HÄR)

Button Detailed Jumpsuit Beige

Trendyol

399 SEK(LÄNK HÄR KLICK*)

En annan grej är ett par mörkblåa gympaskor. Hittade dessa för ungefär 500kr på stadium. Mitt krav är att dem ska vara sköna att gå i och inte för varma då jag ska ha dem utomlands. Länk till dessa hittar du HÄR(KLICK)

Sen vill jag ha nya kläder till Brännbollsyran 2019! Om ni inte vet vad yran är än så kommer jag prata om det mer i ett annat inlägg, annars finns mer info HÄR. Jag ska nämligen jobba på yran och blir delvis betald med biljetter till festivalen. Men vet inte än vad jag ska ha på mig. Funderade på spetzbodyn nedan med ett par fräsiga byxor över kanske? Är lite rädd att den skulle bli lite förmycket "underklädes varning". Men samtidigt är det festival och många har vågade kläder på sig. Dessutom att ha ett par coola byxor över, kanske militär byxor eller liknande kommer skapa en helt annan känsla över plagget.

SPETSBODY - PERRIE

329,00 kr (LÄNK HÄR KLICK*)CAMOUFLAGE BYXOR - KILLIN IT LIGHT GREY

399,20 kr 499,00 kr -20% (LÄNK HÄR *KLICK*)

Vilket plagg /Produkt var din favorit? Kommentera!

Puss och massa kramar!

  • Mode

Gillar

Kommentarer