Vad har hänt denna vecka?

Hej vänner! Senaste uppdateringen var jag sjuk. Hög feber och något virus i kroppen helt enkelt. Jag var hemma från jobbet i två dagar och gick sedan tillbaka till jobbet när jag inte var helt 100%.

Men hey, man behöver väl inte vara hemma från jobbet för lite förkylning tänker jag? Då kan man ta paracetamol och prova iallafall! Men tyvärr, så gick det bara utför. Jobbade i två dagar. Var av att ena var half day off, vilket betyder att jag var ledig halva dagen i onsdags. Riktigt härlig dag. Gick till stranden och njöt av solen. Var lite förkyld men kände mig inte alls febrig! Men mitt jobb är väldigt fysiskt krävande. Dansande är nästan huvud jobbet som entertainer, vilket gör att när man har sänkt immunförsvar och fortfarande har något i kroppen så bryter det lättare ut igen.

På kvällen fick jag värsta käftsmällen, började känna att jag fick otroligt hög feber och förkylningen förvärrades men jag försökte verkligen att hålla mig i schack och ha ett leende på läpparna inför gästerna och fortsätta dansa som att inget hänt! När jag kom hem kollapsade jag i sängen och kände hur dåligt jag mådde. Fick en otrolig våg av ångest över det eftersom jag inte vill göra intrycket att jag ”sjukanmäler mig för minsta lilla”. Men min kropp har inte blivit van värmen, maten och Spanien generellt. Plus att alla mina kollegor har varit sjuka och smittat ner mig. Men jag vill verkligen inte vara hemma och göra ingenting! Så otroligt tråkigt och jag vill göra ett så bra intryck som jag bara kan!!! Men sånt är livet och jag kan inge göra något åt att jag är sjuk. Min kropp behöver tid att repa sig och så är det bara tyvärr. Ska till doktorn idag och få intyg om att jag är sjuk..

Dessa bilder är från stranden på min half day off!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229