Nu måste det väl vara sommar?

Hej älskade ni!🌺

Hela helgen har varit otroligt solig och varm! Jag har varit med min pojkvän mellan Torsdag till Måndag. Nu blir det återigen flera veckors väntan tills nästa gång;( Meeeen jag ska verkligen inte klaga då jag faktiskt har världens bästa pojkvän, än om han bor ca 60 mil bort. OCH vi ska ju trots allt till Thailand tillsammans den 19:de Juni!🍉 Jag är så sinnessjukt taggad alltså! All god mat och den härliga värmen är den bästa medicinen efter en lång kall vinter med 27- grader. Men jag måste nog erkänna att jag är mest taggad på att få träffa hans släkt och få se alla sevärdigheter+ Thaikulturen tillsammans med dem! UUUHH kan inte vänta!! Vill verkligen bara packa väskan och åka nu på en gång!!

I Fredags var jag och älsklingen i stugan tillsammans med min familj. Det var otroligt vackert väder och havet glittrade så fint! Vi spelade lite kubb, grillade och sög åt oss den Dvitamin som världen bestämt sig att bjuda på.

OHH Juste! Höll nästan på att glömma nämna den viktigaste dagen på året! Eurovision song contest 2018! Haha, nä skämt och sido. Men jag måste erkänna att jag är ett enormt Eurovision fan och jag hejar på Sverige oavsett låt. Benjamins bidrag tyckte jag var helt okej. Jag älskar redan deras Tv-serie och jag kan inte ogilla att han kom till Eurovision. Dock tyckte jag att bidraget behövde en lite bättre låt eller att ha samma låt med en annan scenografi och koreografi ifall man ska tänka tävligsmessigt. Personligen tycker jag att det lätt blir longrandigt då låten och koreografin upprepar sig väldigt mycket.

Men det är jusåklart bara tävligstänkande. Annars älskar jag låten och det är absolut inget fel på Benjamins bidrag! hmm, och vad tyckte ni om årets ESC-vinnare? Själv gillade jag Israels budskap men det blev ingen favorit för mig. Jag tyckte mer om Tyskland, Österrike (och sverige såklart!).


Dessa foton tog min Pojkvän Pakorn (P) på mig efter att vi käkat kinamat. Vi hade såå himla kul när vi fotade dessa, eftersom vi båda har svårt att va jätte seriösa så blev det mycket skratt och konstiga bilder emellan åt.

Efter detta gjorde vi en supeeergod Frappe! Ni mååååste testa att dricka egengjord frappe i denna sommar värme!

Det här behöver du (4 portioner):

  • 4 dl krossad is
  • 6 msk kallt, starkt espressokaffe
  • 4 msk kolasås
  • 4 dl mjölk
  • vispad grädde och kolasås till servering

Såhär gör du:

  • Ta fram en stavmixer/Mixer/Matberedare.
  • Mixa is,kaffe, mjölk & kolasås
  • Skeda upp i glas och toppa med vispadgrädde & Kolasås

Gillar

Kommentarer