Massor av planer ni inte vill missa!

Godmorgon mina sockerärtor! Nu var det otroligt länge sedan jag uppdaterade er.

Jag är nämligen numera tillbaka från Spanien och har väldigt mycket planer i livet just nu som jag vill dela med mig av! STAY TUNED ;) Till och börja med vill jag skriva ett litet tacktal till mig själv. Haha nä men ärligt är jag så otroligt stolt över mig själv som gav mig iväg. Resan har varit en upplevelse som jag aldrig kommer glömma. Jag har sett och upplevt så många coola saker på vägen som jag är så otroligt tacksam över. Men mot slutet blev det inte lika bra. Trivdes tyvärr inte jättebra med gruppen och kände mig ganska utstött. De kompisar jag hade jobbade inte på samma hotell eller så hade de andra uppgifter så vi jobbade olika skift och hade olika lediga dagar.. Dessutom valde jag att åka hem tidigare av den anledning att jag ville finnas för mina nära och kära och vara med på begravningen som skulle ske inom en framtid.

Jag ångrar inte att jag åkte hem tidigare, och jag ångrar inte att jag åkte. Jag är väldigt glad att jag gjorde båda valen. Jag har upplevt så mycket coola saker i Salou och lärt mig så mycket! Något jag lärt mig om mig själv, är att jag lever för att upptäcka och resa. Jag har ett behov av det som folk nog aldrig kommer kunna förstå. Min syn på livet handlar bara om att se och upptäcka så mycket som möjligt. Och dessutom lära mig så mycket som det går på vägen. Har redan planerat ut några resor som jag vill göra i min livstid. Bland annat tågluffa, resa till Island, Bali, Karibien, USA, England (för att hälsa på kompisar).

Men vad gör jag nu? Var bor jag? Just nu jobbar jag på H&M i Avion, Umeå! Älskar jobbet och kollegorna. Till en början var jag alldeles panikslagen av all den information jag blev tvungen att lära mig och hur mycket mer det var än vad jag trodde innan! Men när man väl kommer in i det känns allt naturligt och det känns inte överdrivet mycket än om man måste hålla tempo om dagarna (vilket jag föredrar). Är inne på min tredje vecka på detta jobbet, och är så taggad på att fortsätta lära mig! Jobbade helg i helgen. Det var lönehelg, vilket innebar en hel del människor. Men jag blir inte stressad av att de är mycket folk. Snarare mer taggad på att jobba och tycker att det är roligt att ha något att göra hela tiden! Men vart bor jag nu då? Jag bor nu mera halvtid som inneboende hos min pojkväns familj, och halvtid hemma. Detta mest för att jag jobbar i stan och därför är det lite mer bekvämt att pendla 10 min från jobbet än 70 min från jobbet om det ens räcker med bussbytena. 

​Ska jag skaffa eget snart då? ​JAJEMEN! Jag och André har en lägenhet på G. Är så otroligt taggad på att skaffa eget! Bara han och jag <3 Vi har två lägenheter lovade (eller snarare är det mest löst pratat om att vi får dem om vi vill ha dem). Ska fara och kolla på ena (den som är mer aktuell) till veckan. Båda ligger i Umeå, men ena är helt nybyggd och har både egen diskmaskin och tvättmaskin. Så taggad!!

​Vad hände med Youtube? ​Ja det undrar jag också- haha. Nej men jag har faktiskt en fin anledning. För det första hade jag mitt redigeringsprogram på min skoldator, vilket blev lite jobbigt när jag blev tvungen att lämna in den... Sedan flyttade jag till Spanien (utan dator och utan vloggkamera). Och ja, jag är väl medveten om att jag kunde gjort videos innan det. Men jag tog studenten, levde mycket i nuet och kände inte drivet att göra videos just då. Men min plan har varit sedan länge att ta tag i Youtube när jag tagit studenten, börja göra det 4 real. Jag ska verkligen försöka! Ska spara ihop till en vloggkamera och ge det ett försök igen! 


Men som sagt, kommer jag kanske komma och gå lite här på bloggen. Men vill ta tag i youtube så snart som möjligt igen!


Gillar

Kommentarer