Jag tog med mig Thailandvärmen till Sverige.

OH GOSH vad varmt det är här hemma i Sverige. Självklart var Thailand frunktansvärt varmt (Men jag klagar absolut inte), men jävlar! Sverige ger oss sommar påriktigt! Till och med i Norrland. Sinnessjukt!

Okej, låt mig berätta om min otroliga resa till Thailand som varade i två veckor. Jag och min pojkvän åkte till Thailand ensamma och mötte upp hans familj som redan varit där i ca 2 veckor. Vi bodde på hotell mitt i Bangkok de första tre nätterna. Favoritstället i Bangkok var helt klart Riverside. Helt otroligt vackert och supergod mat! Första gången vi var till Riverside åt vi på en restaurang precis vid hamnen. Då såg vi alla skyskrapor blänka i vattnet och båtar med musik åka förbi. Vi bestämde oss en annan dag att åka på en sådan båt och det var helt otroligt! Man sitter och äter i ca två timmar medans sångare sjunger på scen och tillslut började folk dansa på båten. Otroligt mysigt!

Vi tog även en tripp till Norra Thailand och där kollade vi på en massa vackra tempel och bodde även i en by utanför turismen. Otroligt vackert och en väldig kulturupplevelse!

Det bästa med resan var att få spendera den med min pojkvän och dessutom få tillbringa 3v tillsammans med honom!

Gillar

Kommentarer