Hejdå snö

Imorgon far jag äntligen till min pojkvän! (!!!!). Det är verkligen allt jag snackar om nu för tiden! Men jag saknar honom så så såååå mycket! Haha men det är väl inte så konstigt när jag inte träffat honom på flera veckor ;). En av de sakerna jag tycker är skönt att få lämna bakom mig är all snö och den hala isen som inte syns under den. Förra vintern halkade jag endast en gång & har redan nu lyckats halka en gång så jag hoppas att jag slipper fler fall denna vintern.

Dagen har bestått av en teater (röst) lektion och svenska. Ganska chill dag ändå, redovisning på svenskan och teater röst är bara lek nästan. Fysisk lektion med mycket skratt helt enkelt! efter skolan gick jag och min kompis på Indiska för att kolla efter presenter, men jag kollade mest på kuddar,ljusslingor och doftljus som jag är helt besatt av. Tänk att fluffa till sängen med 100 filtar och 300 kuddar i färgerna vitt, beige och ljusgrått.

Yes, här sitter jag och vill verkligen ta tag i bloggandet. Skriva inlägg där orden bara flödar, men det är inte så lätt som man tror att få ihop ett någolunda intressant inlägg när man känner att man haft den mest ointressanta dagen i världshistoiren. J

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229