Fredag

Hej hjärtisar!

Idag är det FREEEDAG! Bara ordet fredag har positiv klang. Som ett fågelkvitter i öronen en fin vårdag. Idag har jag varit i skolan en lektion och gjort bort en podd som ska vara inlämnad den 19onde. Sent ute men ändå 2 dagar till godo. SKÖNT! Finns inte en bättre känsla en att lämna in en uppgift som gnagt i tankarna alldeles för länge..

När jag kom hem idag bjöd Mor på hamburgare. Såå gott! Sedan satte jag mig ute i solen en stund med en cider i handen. Sedan började jag och lillasyster träna min hund prince i agility på gården. Vilket han tyckte var jätte spännande och roligt till en början. Men min hund är ganska lat i perioder, vilket gör att han började fly till mamma mot slutet för han orkade inte hoppa mer. Haha. Oj juste! Måste också nämna Sune. En katt som bor på samma kvarter. Han är väldigt förtjust i att befinna sig på våran gård, vilket min hund inte tycker om. Men katten är ju större än Prince, och Sune brukar kaxigt nog gå runt och veta att Prince inte kan jaga iväg honom. Snarare Prince som är rädd för katten. Haha. Så komiskt att se när Prince försöker samla mod och jaga bort katten och katten behöver bara ta ett kliv framåt mot honom så vänder han och springer i raketfart åt andra hållet för att hämta mig. Sötnosen då.

Senare satte jag mig på altanen för att rita. Och fick inspiration att rita hela 4 sidor, vilket är egentligen ganska ovanligt för att vara jag. Jag brukar rita en sida och sen bli less, och sedan återgå lite senare på nästa. Meya blev också sugen på att rita så jag fick dessutom lite sällskap! Sedan mot kvällen satte jag, små syskonen och mamma oss ner för att se Hitta Nemo. Jag kan alltså inte släppa kärleken för den filmen. Jag tycker fortfarande att humorn i den filmen är så rolig. Egentligen de flesta barnfilmer kan underhålla mig då det blir lite av feelgood filmer. Man mår som bra av lyckliga slut och lätt handling ibland. Därför är det bra att ha småsyskon som ger än en bättre anledning att faktiskt se filmerna, haha.

Just nu ligger jag i min säng och väntar in min pojkvän som varit ute på festligheter. Han ska ta nattbussen hit och är framme ca halv 3. Söt ändå som orkar pendla 6 mil mitt i natten. Imorgon ska vi nämligen på dop för min lilla kusin Otto. Blir super mysigt! Gonatt på er sötisar!


Gillar

Kommentarer