First day!

Hej kära vänner! Idag har jag varit på min första dag på jobbet. Var väldigt lärorikt och intressant! Jag har väldigt härliga kollegor som bjuder på sig själv och är så positiva. Dem är så proffsiga med gästerna! Men ibland känner jag att jag har lite svårt att ta mig in i gruppen. Både för att dem är så tajta redan och känner varandra så bra. Vilket gör att jag inte förstår inside jokes eller vissa saker dem pratar om från England. Sen att hänga med i alla konversationer när dem har en brittisk accent är lite svårt det med ibland.

När många pratar och tar plats brukar jag ofta backa lite och bli lite tyst för att det inte ska bli för mycket ljud eller så att den som pratar ska Få prata. Men idag har jag bestämt mig för att våga ta lite mer plats och prata mer.

Igår hade vi poolparty med gästerna. Otroligt kul! Vi dansade vid poolen och kastade ut uppblåsbara bollar. Hade innan det hängt i ”hang out”. Vilket är en del för dem mellan 12-15 år. Tyvärr tror många ungdomar att det är för ocoolt att vara där. Men sanningen är att vi spelar kort, gör lekar med vatten bestraffningar och jag kan lova att det blir en hel del skratt!

Det var dessutom pirattema igår! Vi klädde ut oss och dök upp vid poolen för att överraska gästerna. Det var dessutom pirattema på showerna mot kvällen!

Idag ska jag till jobbet vid 10.30. Så måste nog börja avrunda nu så jag hinner göra mig i ordning!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229