Hur trivs jag med nya frisyren? -3 veckor senare

Hej!

Nu är det lördag och det betyder att det är tre veckor sedan jag klippte till kort hår. Det är helt sjukt vad tiden går! Men den stora frågan är.. Trivs jag med den nya frisyren?

Jag har ju sparat ut mitt hår sedan 2012 och när det väl var ner till naveln/under brösten så toppade jag bara. Men sanningen är att jag ville så gärna ha silver hår men jag hade röda nyanser kvar i mitt hår eftersom jag även haft den hårfärgen. Detta gjorde att jag fick göra ca 5 brutala blekningar och mitt hår blev så torrt och slitet. Hade jag gjort en blekning till, hade jag nog uppnått mitt mål med silverhår.. Men tyvärr var mitt hår inte så fint vid den tidpunkten. Jag ville ju ha ett friskt silverhår, inte trassligt och risigt hår. Sedan har jag ju även varit riktigt trött på morgonen eftersom jag kliver upp runt 5 tiden varje morgon.. Detta gör att jag vissa dagar orkade jag helt enkelt inte borsta håret och satte bara upp det i en hästsvans!

Jag har ju alltid varit en person som älskar att ha långt hår. Men jag trivs faktiskt med mitt korta och känner att håret blev så friskt! Dessutom växer mitt hår riktigt snabbt och jag vet att om ett år kommer det vara långt igen (om jag inte väljer att ha kvar mitt korta såklart!).


Det här var ungefär efter 3 av 5 blekningar. Vad tycker ni..? Gillar ni långt hår mer än kort hår? På bilen har jag en typ av aprikos färg, dock inget jag hade räknat med utan det blev bara så när jag blekte.. haha. Men helt okej ändå, jag kunde ju sett ut som pippi långstrump också ^.^


Är faktiskt lite osäker hur många gånger jag blekt det här.. Men jag hade som sagt använt silvershampo också några gånger som gör att blont hår får en ljusare och finare blond färg (om du har nästan vitt hår, får du silver av detta schampo).

Dessutom var jag ju i Grekland en vecka och solen har även blekt mitt hår ganska mycket!

Men trots allt roligt man kan göra med sitt långa hår, så trivs jag jätte bra med kort hår! Knappt några tovor, och man får en frän volym i det hela!!

Eller vad tycker ni?

-L

Gillar

Kommentarer

isabelhakansson
isabelhakansson,
Supersnyggt verkligen!! nouw.com/isabelhakansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229