Easter fun!

Hej hej finisar!!

Jag har reflekterat över hur olika människor firar påsk! Vissa firar inte alls, andra bjuder hem släkt och vänner, andra tänker på den kristna delen i det hela medans vissa bara käkar godis. Själv är jag inte kristen, men accepterar fortfarande andra människors tron. Jag firar påsk, med påskägg, godis, familj/vänner och den svenska traditionella maten sill,ägg och köttbullar. Jag tycker själv att påsken inte är en jättestor grej. Julen är mer intressant då man även har julmusik, en massa julmat och en massa släkt och vänner kommer ofta och hälsar på!

Men påsken är trots allt mysig på sitt sätt! Själv gillar jag att göra knasiga lekar och spel på både midsommar och påsk. Så jag tänkte helt enkelt dela med mig av några!

Lekar för barnfamiljer-

Tipsrunda- Sätt ut lappar med 1,X,2 frågor. Då går man helt enkelt i lag och ska svara på frågorna, sen rättas dessa i slutet. Glöm inte att ta frågor för alla åldrar!!

Ficklampskrig- Man är i minst två lag. Leken körs på kvällen då det är mörkt. Man ska helt enkelt smyga sig på det andra laget och "skjuta" dem med ficklampan. Detta är svårt att leka om man är dåligförlorare inkl inte kan hålla sig till reglerna. Man måste helt enkelt erkänna att man blivit skjuten och är ute ur leken.

Sällskapsspel- Roliga sällskapsspel är alltid kul för alla åldrar.


Lekar för vuxna/tonåringar-

Drinking games (18+)- Olika drinking games är roligt så länge alla är med på det. ( Viktigt att alla i rummet är bekväm med detta ). Det finns en massa drinkinggames appar att ladda ner och en massa beskrivningar på internet!

Sällskapsspel- Det finns många sjukt roliga sällskapsspel för äldre. Ofta med väldigt sjukt koncept och frågor.

Sanning eller konka- Även känt som "Truth or dare". Detta är mest vanligt i tonåren. Men man kan säkert göra det till en rolig grej!

Basta- Om man har tillgång till en bastu kan det vara en trevlig event under påsken. Erkänn att bland de roligaste konversationerna sker i bastun.


Ha en superbra påsk hörrni! Själv firade jag den i min stuga med min familj + några bekanta till familjen. Supermysigt! Ha en jättebra påsk allihopa! Och kom ihåg, det är inte fel att välja att inte fira påsk.

Och till dig som tycker att många traditioner är jobbiga av olika skäl.. Du är älskad och värd att må bra. Jag önskar dig en bra dag. <3

Kolla gärna in min senaste video. KLICKA HÄR eller skrolla ner lite till bara hihi <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229