And a happy new 2020 or 2021?

Hej! Gud så längesedan jag skrev av mig här. Men jag har inte riktigt känt drivet under alla omständigheter. Och ja, som ni kanske förstår så syftar jag på covid-19, även kallat Corona.

Vilket år? Började med resande till England, nytt jobb och även planerad flytt ihop med min nuvarande sambo. Därefter gick allt utför och idag är världen i karantän , BLM rörelsen kickade igång (så viktigt men så många galna effekter mot rörelsen av orelevant anledning???), bränder och terrorattacker??? , Trump valet var också väldigt intressant att följa.. 2020 i ett nötskal.

Jag har själv satt mig i karantän några gånger detta år och det har nog alla i detta land men jag har haft turen att inte falla på corona viruset än (vad jag vet).

Just nu ligger jag i badet och filosoferar om vaccinet och när allt detta är över. Hoppas det går fort. Känns helt orealistiskt att tänka att detta en dag kommer vara över? Kommer ångesten någonsin försvinna när någon andas mig i nacken på Ica? Eller när jag handlat och inte tvättat händerna??

Tanken av att vi en gång i tiden hade festivaler där folk trängdes och dansade tillsammans, utan att det var något fel med det? Känns som en overklig framtid i nuläget. Så konstigt hur ett år förändrar synen på vardagen och hur anpassningsbara vi är! Nu är detta den enda verkligheten och den ”vanliga vardagen” som jag levt i 19år känns overklig?


Mina mål för 2021 är:

• Skaffa ett nytt jobb/ ny roll- inte för att jag otrivs på mitt jobb. Utan snarare för att jag kommer bli för gammal för den roll jag har nu då det är åldersbegränsade kontroller vi utför. Jag måste ha framförhållning och finna en ny plats för mig!

• Träna mer regelbundet- Jag ska skaffa ett mer regelbundet schema på min träning. Jag mår så bra av att träna men gör det alldeles för lite, och jag märker tydliga effekter på mitt psyke när jag tränar för lite.

• Vara snällare mot mig själv- Jag är en person som tar mycket initiativ till att ge andra komplimanger och försöker få alla att känna sig inkluderade. Däremot gör jag ibland raka motsatsen mot mig själv och ibland gnager en rädsla inom mig att inte vara omtyckt. Detta har inte något med bekräftelse att göra utan jag tror i grunden är det att jag kan få personlighetskriser till och från😂 Jag ska helt enkelt jobba upp en stabilare trygghet i mig själv som inte rubbas bara för att jag har en dålig vecka.

Juste! Jag har inte ens informerat om min julafton! Den firades med pappa och syskonen detta året. Då gjorde jag så att jag hade uppesittarkväll med mamma och syskonen dagen innan för att sedan fira jul ene pappa. Dagen efter jul åkte jag hem igen för att fira jul med sambon lite.

Gillar

Kommentarer