01:23

Jag inser nu hur mycket jag skriver om alla skolprojekt jag håller på med: Urinetown the musical, Fotouppgifter och nu filmuppgiften! Men jag är väldigt passionerad inom dessa ämnen och lägger därför ner en del krut i det. Som sagt håller jag och min filmgrupp på med en kortfilm på vår "Film och TV produktion". Jag är skådespelaren och redigerare.

Kortfilmen heter 01:23 och handlar om en tjej som heter Sandra som upplever paranomala aktiviteter i hennes lägenhet. Den 23 januari (01-23) dog en patient under hennes pass på sjukhuset. Hon hade ansvar att hålla patienten under uppsikt men bestämmer sig för att ta en kopp kaffe. När hon häller upp kaffet ser hon hur sjukhuspersonal springer genom korridoren och in till hennes patients rum. Patienten dog och Sandra anklagar sig själv för patientens död. Sedan får man under fri tolkning fundera över om det är paranomala aktiviteter i hennes lägenhet eller om det är hennes psykiska problem som skapar hallucinationer. Varje natt kl 01:23 ringer dörrklockan med mera men det är aldrig någon där.

Vi har snart spelat in allt och jag har redigerat klart scen 6. Väldigt rolig uppgift och jag hoppas vi hinner bli klar i tid!


Ikväll blir det Hockey-VM med min pappa i stugan. Vi hejar på Sverige såklart! Ser ni på hockey-Vm och vilka hejar ni på? Kommentera! Vi ska äta kött och potatisgratäng så det blir riktig mysdag idag! Kanske lite fiske ikväll om man har tur också! Jag är dessutom ledig varje måndag nu när jag har gjort klart allt i de ämnena. Väldigt skönt. Jag har försökt att tänka ut vad jag vill ha gjort nästa vecka och detta är vad jag kom fram till;

Mål för kommande vecka:

1. Göra bort alla läxor & uppgifter

2. Rita mer

3. Städa mitt rum


Schema för nästa vecka:

Måndag: Ledig. Vill möjligtvis hitta på något kul denna dag beroende på väder och omständigheter. Kanske vara med min bästavän eller fara till min pojkvän. Eller så blir det en läxdag där man helt enkelt gör bort alla uppgifter!

Tisdag: Skola, men börjar efter lunch. Så en lång och skön sovmorgon blir det. Sen har jag filminspelning mot kvällen.

Onsdag: En lektion, men lite studenten planering efter lunch.

Torsdag: Slutar innan lunch, har dessutom sovmorgon. 1 liten lektion.

Fredag: Här vet man aldrig vad som väntar, det är fredag liksom. Myskväll eller fest?

Lördag: Dop för min kusin Otto

Söndag: inget planerat!


Puss och kram! Ta hand om er!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229