Header

1. Beroende av?

Catfish! Älskar den serien, har sett alla avsnitt och jag tröttnar inte. Nev och Max är så härliga! <3 Men också sol och värme, det är det bästa jag vet!

2. Du måste klä dig i en färg resten av livet, vilken?

Oj! Hade väl blivit svart då min garderob redan består av väldigt mycket svart och det är en färg man inte tröttnar på.

3. Brukar du skratta för dig själv?

Ja det kan jag allt göra om jag sitter och scrollar igenom instagram och roliga memes dyker upp i feedet. :)

4. Hur skulle du beskriva dig själv?

Som en omtänksam tjej som alltid vill göra sitt bästa och vill förbättras. Om jag väl har bestämt mig för något så måste jag jobba fram till jag lyckats med det. Tänker på alla runt omkring mig och gillar att träffa nya människor. Jag utmanar mig själv hela tiden genom att alltid pusha mig själv lite extra till att göra saker som jag tillexempel är rädd för. Annars så skulle jag säga att jag är en härlig tjej som alltid är glad och trevlig.

5. Vilken stad vill du bo i för resten av livet?

Jag skulle vilja bo i Göteborg eller någonstans i Spanien. Att bo i Spanien hade varit en dröm för mig om mitt framtida jobb och allt annat hade tillåtit det.

6. Hur ser din morgonrutin ut?

Den varierar väldigt mycket! Nu under sommarlovet så kan den ändras varje dag. Men under en vanlig morgon när skolan är igång: Om jag har sovmorgon så vaknar jag tidigt så jag är på gymmet innan skolan börjar och kör ett pass därefter kommer jag hem och gör mig iordning och äter frukost. Om jag inte har någon sovmorgon så vaknar jag klockan 6, äter, byter om, sminkar mig och sedan beger jag mig mot skolan.

7. Vad längtar du efter?

Jag längtar tills min 18 års dag nästa år, lång tid kvar men man kan alltid längta!

8. Serier du följer just nu?

Kollade för några år sedan på Prison Break men kom bara till säsong 4 så nu så har jag börjat kolla klart på 4 och ska sedan ge mig på säsong 5. Följer också 13 reasons why, Riverdale, Famous In Love. Tror att de är dessa som är de aktiva just nu. Pretty little liars släppte ju nyss sitt sista avsnitt någonsin så den har jag lämnat bakom mig tyvärr... :(

9. När brukar du oftast gå och lägga dig?

Det beror också väldigt mycket på vilken dag det är och om det är lov, men på en skolkväll brukar jag vara uppe till runt 22:00-23:00

10. Vad finns alltid i din handväska?

Mobil, tuggummi, hörlurar, kalender, nycklar, läppsyl!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments