Hallå! Nu är jag frisk och tillbaka på praktiken. Känner mig fortfarande lite seg men det går bra ändå! I söndags så åkte jag, mamma, Peter och Nils till Härnösand för att hälsa på Tim. Hade inte träffat honom på över en månad så det var kul att få umgås med han en hel dag.

Det är såå fint väder ute idag!! Jag hoppas att det är fint väder till helgen också, skulle så gärna vilja grilla och ha en mysig dag ute.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Igår va det alla hjärtans dag, så jag och Philip köpte mat och hade mys hela kvällen! Är såå glad över att jag har Philip.

Jag har varit sjuk sen i tisdags och det är jag fortfarande, ganska surt.. får hoppas att det blir bättre snart. Hatar att vara sjuk!!

Bilder från dom senaste dagarna kommer nedanför ♡

Likes

Comments

Såå fin bh, älskar färgen också. Jag köpte den igår från KappAhl, den kostade 299kr innan men jag fick den för 90kr.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! Det va ett tag sen jag la ut något men jag har verkligen inga roliga bilder att lägga ut, och min vardag består typ av jobba, äta och sova. Men så kan det vara ibland!

I fredags åt jag, mamma, Philip, Peter, Julia och Micke på O’lerys. Det va jätte trevligt! Efter det så åkte jag hem till Jennifer, vi kollade på talang och umgicks resten av kvällen.

På lördagen så storstädade jag och mamma min storebrors lägenhet, vi inredde också litegrann! Älskar att inreda så det va ändå kul. På kvällen gjorde jag verkligen ingenting.. va så trött så det blev en ganska tidig kväll.

Likes

Comments

Hej! Idag har jag haft praktik, och det kommer jag att ha fyra veckor framåt! Det är jätte kul att inte behöva sitta i en skolbänk hela dagarna. Jag blir så otroligt less på rutiner ibland och att ha samma schema och samma lektioner hela tiden kan göra mig så trött och uttråkad.

Jag är iallafall på KappAhl inne i stan och jag trivs som fisken i vattnet. Jag va på KappAhl förra terminen också och jag hoppas att jag blir kvar där tills jag går ut gymnasiet och kanske efter det också!!

Ha det bra! ♡

Likes

Comments

Hej! Igår va vi några tjejer hos Jennifer för att fira henne, hon fyllde ju 18 år igår! Vi hade verkligen jätte roligt. Vi körde beerpong och massa andra roliga lekar, lyckad kväll helt enkelt!

Nu är jag och Philip i stan för att gå på Avion en stund och sen ska jag, Philip och Pontus äta på pinchos vid 6, myys!

Ni får ha en bra söndag. ♡

Likes

Comments

Hittade dessa plagg idag på stan, allting var på rea dessutom!!

Grå stickad - 75kr på H&M
Leopard stickad - 99kr på Cubus
Militärgrön skjorta - 100kr på KappAhl
Militärjacka - 150kr på H&M

Likes

Comments

Hej! Idag är det fredag och jag är på jätte bra humör. Efter skolan hade jag, Jennifer och Alice tänkt gå på stan en stund och efter det ska jag hem till mamma för att ikväll ska jag äta middag där och det blir förmodligen något jätte gott!

På lördag ska vi fira Jennifer och det är jag sjukt taggad på. Ska bli så himla kul att ge henne presenter och sånt.

Ni får ha en bra helg! ♡

Likes

Comments