Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allesammans! - Hoppas allt är bra med er. Det var ett tag sedan... Jag har ingen förklaring alls (Typiskt mig haha). Frågor och svar... USA - Fronten är fortfarande lite skakigt. Jag tänker såhär att jag vill fortfarande ha någonstans att gå in och skriva och dela med mig så hoppas att ni vill fortsätta och följa med mig på vad jag än gör och beslutar mig för.

Uppdatering - Skolan just nu = ''Helvetet'' (Förlåt för mitt ordspråk haha ;) ). Men jag tänker att jag gör ett enskilt inlägg om det. Man ''lever bara en gång''. Jag ville bara kika in lite kort - Hoppas ni får en grym kväll !


KRAM !!!

Likes

Comments

Heeej - Kvällen bestod av mat och bio med min syssling :)) Vi gick och såg på "Mike and Dave need wedding dates" och kan starkt rekommendera ! Så sjukt bra - Har aldrig skrattat så mycket - Ni som gillar komedi - Ja !!! Haha :)) Den handlar om Mike and Dave som är bröder. Deras syster ska gifta sig och de behöver hitta varsin dejt till bröllopet i Hawaii. De bästa av allt Zac Efron spelar huvudpersonen ;))

 Innan bion gick vi och åt på "The Barn" - Ett hamburgare-ställe vilket var väldigt mysigt och gott :))

kraaam !!!

Likes

Comments

​Vad har hänt med tiden ? -​ Sommarlovet är snart slut !!! Och de utbytesstudenter som ska åka detta året har redan åkt (De flesta) - Att deras äventyr som de längtat efter har nu börjat ! Och snart börjar mitt - Som jag längtar ( Om jag nu bestämmer mig någon gång, hehe ) - Vi pratar fortfarande här hemma - Men denna ''bloggen'', sidan vad man nu säger haha. Ska vara till för att jag ska skriva hur jag känner, vad jag tänker och tycker. Ni utbytesstudenter som åkte/åker detta året - Hur kom ni fram till att ni ville åka ? Hoppas ni som åkt har det heeelt fantastiskt :)


​Ha de hajjj

Likes

Comments

Att verkligen bestämma sig - Jag och min familj har nu bestämt oss för att sätta oss ner igen och prata, suttit nu ett tag och skrivit ner för och nackdelar med ett utbytesår ( Som jag tänkt lägga ut ? ) - Och kolla igenom det en gång till - Se om jag verkligen vill det här ( Som jag verkligen vill - Haha ) - Även hur jag ska hantera olika slags situationer m.m. Ni vet ;) Det här med hemlängtan t.ex. Jag har själv försökt sätta mig in i den situationen med att få hemlängtan - Den extrema och hur jag isåfall ska hantera det. Försöka att få den inblicken på vad det faktiskt handlar om. Det är klart att alla inte får hemlängtan - Kanske inte ens jag ? Det vet jag ( Man ) ju inte förens man är där. Men att vara beredd på det - Och sedan ( Vad jag tror ) är att hemlängtan du får OM du får kommer stärka dig/oss så extremt mycket - Jag själv ser det som en punkt i ett utbytesår Och vi som ska vara utbytesstudenter kommer få uppleva något för livet - Kommer bli grymt häftigt ! Eller hur ? ;)

Ha det gryyymt bra

Likes

Comments

JAG ÄR ANTAGEN - Och det är ändrade planer. Tanken var att jag skulle åka på utbytesår detta året men det blev ändrat. Jag åker nästa år. Det var inte för att jag inte ville åka utan mer att mina föräldrar tyckte jag var för ugn. De ville även att jag skulle gå klart 2:an. Istället för att åka nu och gå med en helt ny klass när jag kommer hem igen och därmed kanske inte trivas. Då jag trivs väldigt bra nu ! Det innebär även att jag inte kommer åka med ''EF'' som var tänkt från början, utan med ''Explorius'' istället. Jag är nämligen för ''Stor'' för att åka med Ef nästa år. Detta innebär även att jag kommer gå ett annat program som kallas för ''Select'' Programmet och även åka med ett annat visum - Tänkte att jag skulle ta ett annat inlägg och skriva lite mer om varför m.m. men ville berätta det här och jag är ANTAGEN !!! - Precis som när jag sökte till Ef var jag väldigt nervös. Jag kollade min mail 24/7 typ och i Onsdags fick jag mailet !!! JAG ÄR ANTAGEN !!!


Ha de gryyymt - Grekland:

Likes

Comments

Att komma hem och bara lägga sig ner i soffan - Var ett tag sedan ! Haha - SOMMARLOV !!! Det är heeelt sjukt, vi har Sommarlov, gått ut 1:an på GYMNASIET !!! SICK - Har dock inga speciella planer för sommarn förutom att åka till Stockholm ( Bra där Linn, bra där, inga planer ? Haha ) - Men annars ? Kände det nu - Redan rastlös, som ett litet barn - Haha :))

Tiden kommer förmodligen flyga iväg tills man börjar skolan igen ;)) - Har lite ändrade planer ;))

Ha det gryyymt

Likes

Comments

Hel sjukt - Redan 1 Juni, detta året har gått sjukt snabbt ! Har bara 5 skoldagar kvar och snart är alla prov och inlämningar över och sedan är det SOMMARLOV !!!

Inveg dagen med att åka buss till Skatås med en unicorn-dräkt så vi hade ''Lekdag'' i skolan. Vår klass hade ''Disney'' som tema då man skulle ha ett tema. Jag var Unicornen i ''Dumma med'' och även Kajsa Anka - Haha. Sedan åkte jag hem direkt för att plugga - Imon är det ett steg närmre färre prov - Jäää, Haha. Sedan blev det kebab tallrik ( Nyttig ) och övningskörning med pappa då beviset för at han ska få vara min handledare kom idag !!! Jätte flummigt skrivet och inte alls planerat men hoppas ni alla har det gött !


Ha det gryyymt :))Likes

Comments

Som rubriken lyder - Här har det varit tomt ett tag, haha. Har haft väldigt mycket i skolan på sistone och längtar bara tills denna veckan är över - Dels för att alla sista prov och inlämningar är över. Satt precis och gjorde en liten ''To do list'' och räknade ihop att jag har *Två Historie prov + Tre inlämningar/Diskussion - Ett Samhällsprov + En redovisning - Spanska prov - Matte SISTA nationella ( Muntligt ) - Svenska inlämning - Natur inlämning - Intressant... Haha ! Har ni andra mycket kvar att göra - Kommentera gärna ;)) ? - Men på Torsdag blir det studenter och Fredag lite andra spännande grejer ;))

Nu ska jag se till och göra klart allt som har med skolan att göra - Får lite smått panik/Ångest av att det är så mycket att göra och så lite tid kvar - 6 skoldagar kvar !!! - Har ni andra några tips på hur man kan göra för att det ska bli så effektivt som möjligt ? - Händer ofta att man slinker in på YouTube eller något annat ... Haha ;))


Ha det gryyymt bra !!!

Likes

Comments