Header

Hej käraste ni! Just nu ligger jag i sängen och är helt utslagen. Har verkligen jobbat HELA dagen idag och kört dubbelpass på mina två jobb. Blir så himla slut av att jobba så här länge i värmen speciellt när jag gör det en längre period. Hade som tur va 1 1/2 timmars rast idag mellan de två jobben vilket jag fånga på bästa sätt. Ett riktigt bra tips jag kan tipsa om för er som ofta jobbar mycket/länge eller spenderar tid i ett varmt land. Naps gör verkligen allt lite lättare och är precis vad man ibland kan behöva för att orka med en hel dags jobb. Idag tog jag en timmas nap under ett Palm träd nere vid lagoonen, vilket gjorde mig så bra. Hur hanterar ni långa arbetsdagar babes?

// Linnea

Likes

Comments

Idag var jag ÄNTLIGEN ledig och det fanns inget annat på kartan än att spendera dagen vid en najs pool. Sådan här dagar känner jag mig verkligen extra lycklig och så jävla tacksam för att jag befinner mig där jag dör. Today I'm a extra happy girl!

Likes

Comments

Actually, the best gift you could have given her was a lifetime of adventures💫

-Alice in wonderland 

Likes

Comments

Som ni alla vet är The great barrier reef ett utav mina allra favorit ställen här i Cairns och såklart vill jag dela med mig så mycket som möjligt ifrån när vi åker ut. Även fast det inte går att fånga på bild så har jag ju verkligen helat en hel del bilder mer er haha. Här kommer iaf en liten video snutt ifrån senaste gången jag var ute på revet. PUSS

// Linnea

Likes

Comments

Hej!! Har haft världens mysigaste alla hjärtans dag idag med min älskade pojkvän. Vi har bara tagit det lugnt, gett varandra lite små saker, bokat upp massvis med roliga saker för vår avfärd om 3 veckor. Bland annat Whitesundays, Fraser Island och surfcamp. Alla dessa saker bokar vi på Peter Pans ÄVEN kallat Eastcoasttravelers. Så himla nöjda med detta ställe och jag rekommenderar verkligen det till andra som befinner sig i Cairns och planerar att gör öst kusten. Utöver detta har vi ätit mat, gått på bio och myst massvis med varandra. Inte en jätte stor skillnad till det vi brukar göra men det är exakt så jag vill ha det! Hoppas ni alla haft en fin alla hjärtans dag och spenderat den med nära och kära. Idag slänger jag iväg en extra tanke till min familj och vänner hemma.

Love you guys

Likes

Comments

Heyyy baby's!!

Hoppas allt är bra med er en fin dag som denna. Här i Australien är min tisdag redan slut och jag är tröttare än någonsin haha. Igår var en kort arbetsdag för mig och jag var off redan vid 12 tiden, vilket för mig är i stort sätt ledigt. Som tur för mig är dem flesta av mina vänner här bartenders och där av blir det oftast att dem ändå inte är vakna tidigare än denna tiden. Samt en riktig sömntuta till pojkvän, vilket funkar extra bra för mig då jag inte missar något. Måndagen var iaf en sjukt fin dag med stålande sol och den var tvungen att spenderad ute. Så jag, casper och några vänner åkte till en strand här i Cairns som jag aldrig tidigare vart vid. Väldigt mysig och stor strand, dock fanns det knappt ett enda Palm träd när man väl kom ner till stranden vilket gjorde att man inte kunde undvika solen. Klarade mig helt ifrån att brännas men var helt slut på kvällen, och kanske hade jag till och med lite solsting.

Imorgon är det iaf Valentine's Day, vilket ska bli så mysigt<33 Så fort efter jobbet blir det massa mys inomhus för en gång skull, och eventuellt något bio besök eller middag ute. Finns ingen så mysig dag, då man verkligen inte kan göra något annat än att uppskatta sin partner. Och om man nu är singel, do you! Skäm bort dig själv, utan tvekan mitt bästa tips. And the love we have for ourselves is one of the most important one.

Xoxo

Likes

Comments

Vilken perfekt söndag detta vart!! Vaknade upp ikke bakis och väldigt utvilad, till skillnad med casper. Var absolut inte avundsjuk på hur casper mådde och på något sätt gjorde hans jobbiga sinnesro min extra bra. Efter att ha slängt ihop en picknick, köpt frukost till casper begav jag mig över till min fina Amelia som nu blivit min nya granne woho. Vi plus två vänner till åkte sedan mot Josephine waterfalls som är ett utav mina favorit ställen här i Cairns. Det var stålande sol och perfekta dagen för att hänga i vattenfall. På vägen tillbaka hem var vi alla helt slut men ändå satt och bara njöt av den fantastiska naturen vi har runt omkring oss. Ibland är det lätt att glömma bort hur vacker omgivningen runt mig är. I'm a very lucky girl!!

Likes

Comments

Top by supre/Skirt by Surf&Ski/Shoes by Vans

Likes

Comments

Åh idag är det en ringlat myskväll som väntas. Det är inte ofta jag väljer att bara ligga hemma en kväll här i Cairns men idag var det verkligen det de ända jag och Casper var sugna på. Så just nu ligger vi här framför en film och bara myser. Efter nu snart 3 veckor i vårt sharehouse känns det mer och mer som hemma, sen har jag ju även världens mysigaste sambo❤️

Likes

Comments