Header

Hej!

Nu har jag inte uppdaterat. Men mitt psyke är verkligen inte bra just nu så har inte orkat rent ut sagt. Men hoppas att det blir bättre snart så att jag kan börja blogga igen :)Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

idag gick jag hem från skolan för jag har migrän.. så tråkigt :( Missade tyvärr slöjden som jag älskar att ha, jag håller på med en munktröja som det ska stå Wildenstam på! :)

Så idag blir det bara att sova hela dagen för att sedan kanske kolla lite på YouTube <33

Nog med att jag känner mig sjuk så är jag på lite dåligt humör, jag gick seriously in i ett klassrum och skrek, rev sönder papper och började nästan grina, tur att bara Emmie var där och ingen lärare.

Men då är det tur att man har en sån snäll mamma som köpte Max åt mig :)Likes

Comments

Dessa saker har nog de flesta hört!


  1. Gud vilken fin teckning! stolt jag blir!. Falskt på lång väg! De har antagligen inte sett något fulare :)
  2. Sitt inte vid TV:n för länge, dina ögon kommer bli fyrkantiga. Denna har nog ALLA hört, och jag är nog inte den ända som gick och kollade mig i spegeln sedan?;)
  3. Om du inte är snäll får du inga julklappar. Jag vet inte hur det är för er men jag fick alltid mina julklappar ändå.
  4. Om du kollar i kors med ögonen för länge kommer de fastna! Jag är nästan ärrad efter denna mening, varit livrädd under hela mitt liv!'
  5. När man tänder lampan i baksätet och de skriker ''släck, jag ser ingenting!'' vad ska man säga..?
  6. Ring farmor/mormor och tacka för presenten. Detta är nog den värsta meningen att höra efter jul eller ens födelsedag. Bara för mig det blir en konstig stämning igenom telefonen och man vet inte vad man ska säga.
  7. Du kommer förstå när du blir äldre. Old but gold, även om man inte vill erkänna att de har rätt.


Även om ens föräldrar är en pain in the ass ibland så älskar vi dem lika mycket! <33Likes

Comments

Helluu! jag tänker bara uppdatera att jag inte kommer lägga upp inlägg på helger, om jag inte har tid då :) Jag åker till Patrik varje helg och jag vill passa på att umgås med han när vi väl ses :)


puzz ;*


Likes

Comments

Orange Is the New Black är en amerikansk serie som handlar om en tjej som heter Piper Chapman, hon kommer att sitta 15 månader i fängelse medans hon har en fästman hemma som väntar på henne. Hennes fästman, heter Larry och bryr sig väldigt mycket om Piper. I fängelset finns det också många lesbiska, och en av de är Pipers ex flickvän.

Denna serien tycker jag är väldigt bra för jag tycker att det är intressant och se hur det går för Piper och alla andra fångar. Detta är en väldigt dramatisk serie, och man ska inte vara rädd för sex och svordomar om man ska se detta för det är det gott om det :) Jag är inne på 2 säsongen. I början var jag helt ärligt rätt så skeptisk över denna serie, den verkade inte bra. Men nu älskar jag den!
Likes

Comments

Alla klagar på mig. Jag försöker få fram ett leende varje dag och jag gör allt vad ni säger?

När ni är på dåligt humör tar ni ut det på mig och helt plötsligt är allt mitt fel? Jag tar skiten och försöker hjälpa till, vad nu felet än är, men då flyr ni och ber en dra åt helvete?

hur länge tror ni jag orkar komma krypandes tillbaka till er när jag inte gjort ett piss.. Det gör ont, i hjärtat när detta händer... Jag älskar dig mer än allt men tror nog inte du förstår, för sen, ibland, hugger det till i hjärtat för jag inte får uppmärksamhet, eller att du blir otrevlig/sur och ber mig gå. Men jag stannar, jag kommer alltid stanna vid din sida även om du ger mig skit ibland. Du säger att jag inte förstår varför du är sur på mig, men jag gör ju samma misstag om och om igen om jag inte får veta varför?

Förlåt


Likes

Comments

Här om veckan var jag och red på en otroligt underbar häst! Ni förstår inte hur glad jag blir att få sitta på en häst rygg! Var där med en väldigt bra vän som gjorde dagen bättre!

Här kommer några bilder, Puss😘Likes

Comments

Likes

Comments