Blogglista

Hur gammal känner du dig?

Det beror på från situation till situation. Ibland känner jag mig som 20+, ibland som 12 och ibland som 17 som jag är idag.


Är du rädd för blod?

Nej absolut inte. Snarare tvärtom!


Vill du gifta dig?

Nja, jag vet inte riktigt. Jag är iallafall ingen tjej som har haft några funderingar överhuvudtaget på mitt drömbröllop eller liknande. Jag är inte heller troende på något vis och om jag någon gång hittar någon som jag vill spendera resten av mitt liv med kan jag inte tänka mig att en ring på mitt finger skulle ha så stor betydelse. Jag tycker dock att det är en fin tillställning så vem vet, kanske ett lite mindre bröllop.


Har du sett någon dö?

Nej, ingen människa.


Vad är din favoritparfym?

Just nu är det "Black Opium - Yves Saint Laurent".


Vad äter du till frukost?

Oftast chiapudding med jordgubbssylt. Så himla gott!


Jobbar du hellre ensam eller i grupp?

Om man tänker på skolprojekt och liknande jobbar jag hellre ensam om projektet är något jag brinner för, men om projektet är något jag inte finner så intressant jobbar jag hellre i grupp. Om man tänker på jobb i praktiken jobbar jag nog hellre i grupp/med andra människor!


Är du en sparare eller en slösare?

Oftast är jag mera av en sparare. Jag kan dock få mina rus ibland där jag är mera av en slösare.


Vad är din största rädsla?

Att någon i min närhet ska gå bort/bli allvarligt sjuk. En annan stor rädsla är att jag själv ska bli riktigt allvarligt sjuk och leva ett liv som förlamad eller dylikt och utan att kunna prata eller uttrycka mig på något vis.


Hur reagerar du på stress?

Jag blir inte stressad så ofta i allmänhet då jag är ganska lugn som person, men jag är ändå ganska bra på att stressa upp mig själv över småsaker. Då blir jag oftast frustrerad och "orolig".

  • Listor

Gillar

Kommentarer