MIN STORY - SKAVSÅR ÄR VÄRRE ÄN ÅNGEST.

Detta är MIN historia.

TW - våldtäkt.

Första gången - 26/7-16
Hans fru var på bilbingo, min dåvarande bästavän var iväg någonstans, läger tror jag det var. X hade kamoflageshorts och t-shirt på sig. Vi satt i soffan och kollade på något, jag minns inte vad för jag kollade inte på tv, jag kollade på hans dotter. Jag kommer heller inte ihåg om jag hade kjol eller klänning på mig. Han började ta på mitt lår och nafsa mig i öronen, det var en konstig känsla i kroppen. Jag tänkte vad fan håller han på med? Jag kände inte så mycket, jag bara satt där. Sen flyttade han undan mina trosor och jag tänkte, vad händer nu? Sen började han ta mig på benen och uppåt. Jag bara satt där och vågade inte säga något för han hade druckit alkohol. Han tog tag i min hand och sa "kom". Han bar sin dotter i sin andra arm och tog med oss båda upp. Jag fattade inte vad som skulle hända då utan bara följde med, till min bästaväns rum. Jag tänkte vafan gör vi här och kände mig förvirrad. Han la sin dotter på bäddsoffan och puttade ner mig i sängen och tog av mina trosor. Sen la han mig på sidan och lyfte upp mitt ben så att han skulle kunna trycka in sin kuk. Jag hörde hans upphetsade andetag. Han sa åt mig att inte spänna mig, det gjorde ont, jävligt ont. Jag var ju inte direkt upphetsad om man säger så. Jag tänkte att det var inte såhär jag hade planerat att förlora min oskuld, 14 år gammal. Tårarna rann ner för kinden, tyst. När han var klar fick jag ta hans dotter för han skulle duscha så han inte luktade sex när hans fru kom hem.

2 veckor senare.
Jag minns att jag stod mot dörren i badrummet med händerna på dörren, jag stirrade rakt fram. Han tryckte in den, jag var helt tyst tills han tvingade mig stöna som en porrstjärna typ. När han var klar så torkade han av sin kuk, jag stod och kollade på honom. Jag tänkte på hur äcklig och sjuk han är. Han spolade ner pappret och tvättade händerna, sen gick han ut. Jag stod kvar och såg blod rinna längs mina ben, jag tänkte att nu dör jag. Det gjorde jag inte. Jag torkade av det och tvättade mig, sen tog jag på mig mina kläder och stod o kollade äcklat på mig själv i spegeln ett tag, jag hade ont i ungefär en vecka efteråt.

Jag sov med honom 1 natt i oktober 2016.
Han tvingade mig köpa kondomer.

Sista gången - januari 2017
Klockan var runt 06 på morgonen, han hade ringt o sagt att jag skulle gå ut, jag ville inte. Vi var utanför mitt hus klockan 06:20 o det var mörkt. Han sa att jag skulle gå in i bilen, jag har för mig detta var den gången han bad mig ställa mig på alla 4 i baksätet, fast det gick inget vidare för honom så han sa åt mig att luta mig mot bilen istället, så gjorde han ungefär samma sak som han gjorde i badrummet, fast denna gången utan blodet.
Efteråt satt vi o pratade i bilen o plötsligt så tryckte han ner mitt huvud så jag skulle suga av honom, han höll fast de där tills han kom i min mun.jag öppnade bildörren för jag var tvungen att spotta för det smakade ruttet ägg. Han gjorde det för att han fått reda på att jag hade sugit av & haft sex med en annan kille. Han sa att om jag kunde göra de på den killen så kunde jag göra de på honom med. Efter det fick jag en cigg och en redbull för han var tvungen att åka till jobbet.

Detta är inte allt som hände under det halvåret, men det är en del, jag gick i PTSD-behandling för detta. Det jag skulle vilja säga till någon som har PTSD är att, de funkar faktiskt. Jag trodde verkligen inte att denna behandlingen skulle hjälpa, men de hjälpte mig så otroligt mycket. Visst, de är skitjobbigt att behöva gå igenom allt en gång till MEN de är så värt de i slutändan. Ta emot hjälpen. 🌷

Jag delar med mig av detta för att jag kanske kan hjälpa någon, inte för uppmärksamhet, för de kunde jag inte bry mig mindre om.

Jag får faktiskt säga att jag är stolt över mig själv, för att jag kommit så långt. Det modigaste jag gjort är att fortsätta leva när jag inte ville göra det, jag tog mig igenom detta. Jag vet att det ALLTID kommer finnas någon människa där ute son säger att allt detta är en lögn, men jag vet sanningen, för JAG var där. & detta är inte ens hälften av gångerna det hände. 💔

Jag vill bara tacka min fina familj, min fina pojkvän och mina fina vänner för att de alltid finns där och stöttar mig, jag älskar er så otroligt mycket. Fortsätt andas, det blir bättre. 🌻🖤


Gillar

Kommentarer