LINNÉA STRÖMER

Jag älskar verkligen marmor och med hjälp av en marmorplast kan man göra så otroligt stor skillnad. Plasten finns att köpa på bland annat Panduro Hobby för en billig peng. Man kan klä allt från brickor, bordsskivor, låder, fönsterkammar mm. Billigt och supersmidigt, älskar det! Detta är som att sätta  fast ett klistermärke eller plåster, så lätt är det! Eftersom plasten är med klister på baksidan behövs det ingenting extra, förutrom en sax för att klippa den biten/formen man behöver samt en trasa/något hårdare matereil, t.ex. en linjal eller en tapetskrapare, som man kan ha som hjälp att dra över plasten på det man vill det på så att det inte blir några luftbubblor under plasten. 
Bilderna är från Lisa Olssons blogg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag drömmer jag om framtida karriären. Jag drömmer om att få jobba med inredning. Helst av allt vill jag skapa mitt egna varumärke och designa inredningsartiklar, så som kuddfodral, ljushållare, lampor, vaser och allt som fantasin kan erbjuda! Detta är mitt mål och det ska jag kämpa för. Dessa drömmar kan skifta snabbt, men jag vet att jag vill jobba med inredning, eventuellt med mode. I mina tankar finns det inget annat. Det är det jag vill och det är det jag ska... säger jag som det vore hur lätt som helst, nej men jag ska verkligen försöka! 

Likes

Comments

klicka på klänningen för att komma till direktlänk

Likes

Comments

Detta är jag, Linnea, 18 år och bor strax utanför Malmö. Jag går just nu sista året i gymnasiet och skaffade denna bloggen på grund av att jag älskar att ha ett projekt att jobba på.

Jag är en glad och positiv tjej som älskar att hitta på nya saker och träffa folk. och självklart bara vara hemma och mysa med pojkvännen eller familjen. Jag har i många år tyckt inredning och mode är något som är väldigt kul, därför tror jag att en stor del av mina inlägg här kommer handla om just det + lite om mitt liv. 

Detta var lite kort om mig! 

Likes

Comments

​Det som går i tankarna dessa gråa höst dagar är inredning vilket leder till tankar om att flytta hemifrån. Nu är sista året i gymnasiet snart slut och den stora viljan just nu är att få flytta hemifrån med killen, helst till Stockholm.  Den dagen man skriver på kontraktet kommer jag att vara lyckligare än någonsin! Bara tanken av att börja flyttpacka gör mig pirrig just nu, har kommit i en riktig flyttbubbla! Mål: Flytta till Stockholm efter gymnasiet tillsammans med pojkvännen. 

Likes

Comments

Höstens absoluta trendigaste ytteplagg, den beige kappan. 

Likes

Comments