Uppdatering och sommarlov

Hej på er!
Hoppas allt är bra med er i Sveriges underbara väder! Själv mår jag bra, synd att klaga nu när man har fått sommarlov och allt.

De senaste dagarna har varit väldigt lugna för mig. Jag har varit på två ungdomsmottagningar och bara haft schemabrytande grejer i skolan. Umgåtts med vänner vilket har varit så himla mysigt, vi var och tältade några stycken i klassen och bara hängde vilket var så himla mysigt. Det blev lite kallt på kvällen och jag sov max en timme på hela natten, men det var verkligen värt det. Och i tisdags fick jag äntligen sommarlov, som jag har längtat. Jag behöver verkligen det här avbrottet från skolan känner jag. Förstå att inte behöva ens tänka på fysik, det är rena drömmen för mig.

Sen har vi ju det här med att jag har slutat tvåan... Alltså kan vi bara andas och stoppa tiden? Allt har gått så fruktansvärt fort. Det är ett ynka litet år kvar tills jag tar studenten. Om folk säger att tvåan är det jobbigaste och längsta året, och jag tycker att det har gått fort, hur fort ska trean gå då? Jag får lite ont i magen när jag tänker på det, ska ja lämna min andra familj? Nej tack! Men ändå blir jag taggad för att studenten är en av de största grejerna man gör i livet känns det som. 

Men hur som helst så är det fruktansvärt skönt med sommarlov och jag ska njuta så mycket jag bara kan! Sen är det ju bara 37 dagar kvar tills jag och Ella drar till KOS!!! Extremt taggad!!!!


Här kommer lite bilder från den senaste tiden! 
Puss <3 


Här är från Alex student

Och här är lite random bilder från de andra dagarna
Här är en bild på min outfit som jag jaden på Viktors student, men några bilder på studenten fick jag inte riktigt till... :(
Här är från i tisdags, vi var och åt på vapiano, bowlade och sedan kollade på bio efter skolavslutningen <3

Gillar

Kommentarer