Mål 2019

Hej på er!

Jag har tänkt att jag ska berätta om mina mål som jag har med 2019. Det är inga nyårslöften, för sånt håller ingen. Men jag har mål som jag vill uppnå, det är inga livsförändringar eller avgörande grejer. Det är bara saker jag vill göra 2019!

En sak jag verkligen vill är att bli blodgivare. Det är en så liten insats av mig att ge bort blod, men kan va livsavgörande för en annan. Att jag skulle kunna hjälpa en person till att få leva vidare är en chans jag skulle ta alla gånger. Och nu när jag är 18 år och har den möjligheten att göra det så tänker jag ta chansen. Visst, det kanske inte är det roligaste att få en spruta in i armen, men det är för en väldigt bra sak! Jag har inte gjort några tester än, men det ska jag snart göra för att se om jag kan bli blodgivare. Men det tror jag att jag kan!

Ett annat mål jag har är att göra mitt allra allra bästa på mönstringen. Jag vill verkligen göra mitt yttersta för att se om jag platsar, vore så häftigt att få komma med!

Jag vill även bli mer hälsosam det här året och äta mycket mer vegetariskt. Så mycket det går. Dels för att jag tycker synd om djuren, men också för att det är så dåligt för miljön. Så jag vill göra det jag känner att jag kan göra för att få jorden att må bättre. Och vegetariskt är oftast mer hälsosamt eftersom att det innehåller mindre fett än kött osv. Men med att vara hälsosam innebär också att röra på sig mer och vara snäll mot sig själv!

Det här är några av dom målen som jag har under 2019. Jag tänkte följa upp under årets gång hur det går med målen. Vi får se hur det går, men som sagt, det är inga livsförändringar så det borde inte vara några problem!

Gillar

Kommentarer

Julia Blomgren,
Så himla bra mål fina du!!
nouw.com/juliablomgren