Jag är tillbaka 💁🏼‍♀️

Hej på er!
Hoppas att allt är bra med er! Jag mår jättebra!

Det var ett väldigt bra tag sen jag skrev något här och jag vet egentligen inte varför. Men nu tänkte jag börja uppdatera igen. Främst för min egenskull, tycker det är kul att kunna se tillbaka på vad man har gjort. Sen börjar min sista termin på gymnasiet på tisdag och den vill jag dokumentera så mycket som möjligt, och vad passar inte bättre än att ha allt samlat här?

Det har hänt mycket sen sist, vet inte ens när jag skrev senast, men jag tänker att det kvittar. Vi börjar från början och tar det därifrån. Hoppas ni vill följa med!

Men jag tänker ändå berätta några stora grejer som har hänt sen sist som jag vet att jag inte har skrivit om!

Jag har TATUERAT MIG!! Ja det är en sak som jag har velat göra sååå himla länge och nu har jag äntligen gjort den. Jag fick det i födelsedagspresent av mamma och pappa när jag fyllde 18. Ja de är ju också en stor grej, jag är 18 år nu, haha! Tatueringarna har såklart en betydelse. Jag har gjort ett lejon som står för mitt stjärntecken. Och så har jag skrivit mormor, för att hon är världens bästa människa och den som inspirerar och alltid finns där för mig. Därför förtjänar hon att alltid vara med mig! <3

Sen har jag ju fått världens bästa kille i mitt liv! Han gör mig så himla glad och jag ser verkligen fram emot att få dela livet med honom.

Ja, med det sagt så ska jag ta och tänka på vad som kommer här härnäst!
Puss o kram <3

Gillar

Kommentarer