8/1 2019 och en liten kärleksbomb <3

Hejsan!

Idag började jag min sista termin på gymnasiet. Asså hur sjukt? Jag var typ lite nervös inför det, för att det känns som en så stor grej. Det här är var sista gången jag kommer tillbaka efter ett långt lov. Jag kommer inte ha lov på det här viset igen, aldrig mer. Herregud. Vi startade iallafall med lektioner enligt schema så det var ändå skönt! Men alltså jag kan inte släppa att jag går min SISTA termin på gymnasiet, det går liksom inte upp för mig. Jag kan verkligen inte förstå! Är jag så stor? Jag är ju nästa vuxen då, asså shit... Men jag är ändå väldigt taggad på att köra fullt ös dom här sista månaderna innan studenten!

Imorgon får jag ÄNTLIGEN träffa Clara igen! Den lyckosten har varit utomlands och lämnat mig ensam här i Sverige.. men imorgon kommer hon till skolan och då ska jag krama henne så hårt jag kan.
Men jag måste bara ta tillfället i akt och säga hur tacksam och stolt jag är över att ha henne i mitt liv. Hon är så genuin och duktig i allt hon ger sig in i, hon bemöter alla med respekt och gör alltid sitt yttersta. Förstå att jag har en så bra vän. Det finns inte en gång hon inte har funnits där i alla situationer, jag är så himla tacksam att jag har Clara i mitt liv. Clara, du är bäst <3

Gillar

Kommentarer