Värdesätter du egentid?

Uppdatering ang mitt hår... det dröser fortfarande av... känns dessutom som utslagen/exemen blivit värre. Vad ska jag göra? Ta 2 mediciner för att håret ska sluta ramla av... men det bara fortsätter! Jag blir galen!
Försöker ändå leva på som vanligt... Jobba, träna, och träffa vänner. Men det är svårt när man varken kan fixa sig (vågar inte röra håret) och hela tiden går och oroar sig över håravfallet.

Jobbat på Gymmet 2 dagar denna helgen. Kännt att hjärnan inte varit med mig 100%. Är jag på gränsen till att bli utbränd? Det känns så. Det är inte längre kul att jobba, jag som brukar älska det vanligtvis! Min hjärna orkar inte med och jag virrar bara omkring som en yr höna utan närminne. Kan lixom försvinna i samtalsämnen, glömma av vad jag gör och vart jag är påväg. Hade jag inte haft min kära almanacka så hade det varit kört, hehe.

Men jag är så glad över alla mina kära vänner som jag har runt mig. Dem tar med mig ut på saker jag vanligtvis hade undvikit. Får mig att tänka på annat. Dem frågar hur jag mår, peppar mig och verkligen visar sin kärlek.
Det som håller mig på topp just nu när jag mår so allra sämst är... Mina bästa vänner, ridningen/hästen, och träningen! Även poseringsträningen med min coach är något jag LÄNGTAR TILL!

Jag är en sån som har svårt för att säga nej, och som tänker på andra framför sig självt. Kanske pga att min största rädsla i livet är att bli illa omtyckt. Inbillar mig tex att jag kommer bli hatad av chefen om jag inte ställer upp och jobbar övertid. Så jag ställer upp även om jag känner att kroppen är på bristningsgränsen, och jag egentligen hade behövt lämna arbetet och bara behöva göra något helt kravlöst.

Mitt i allt detta så tror jag att det är viktigt att ha saker att se fram emot, som inte kräver nån prestation alls. Ridningen är en sån grej, älskar att jag tagit upp det intresset igen. Men även träningen. Att ta på sig lurarna och bara kliva in på gymmet i sin egna bubbla, eller bara ut och springa i sitt egna tempo ute i skogen! EGENTID! Det är enormt underskattat.


Gillar

Kommentarer

emmanatterlund
emmanatterlund,
Sätt dig själv i första rummet - för tyvärr kommer ingen annan göra det åt dig (L) Var rädd om dig! nouw.com/emmanatterlund
linneasstyrka
linneasstyrka,
Tack snälla du! det Är viktigare än man tror ❤️🙏nouw.com/linneasstyrka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229