Var hos kirurgen

Vilken dag, jag är helt slut. Gick upp halv sju, kunde inte sova inatt så det va lika bra att gå upp. Åt frukost och pluggade nån timma innan jag körde ben 40 min på gymmet. Snabbt och effektivt pass (5 övningar).

Tog sedan bussen till stan och gick upp till SÄS lasarett. Hade en tid på kirurgen då jag haft en hudflik vid rumpan hela mitt liv som senaste åren gjort väldigt ont när jag haft underkläder eller suttit ner länge. Även om jag inte suttit på eller skavt mot så har det gjort jätte ont och ilat i hela kroppen.
Kirurgen skar bort hudfliken under bedövning och sydde ihop såret. Det blödde massor så fick ha kompresser fast klämt mellan skinkorna och blöja. SEXIIIIGT!

Men jag är så lycklig över att den är borta. Det har gjort så ont att jag bara väntat på att den ska väck. Å nu är den det!

Resterande dagen har jag varit hemma och pluggat. Nästan läst klart 80 sidor och Svarat på frågorna till boken. Kände mig lite yr idag. Vet inte varför… har inte ätit dåligt. Åt 2 stora päron och en propud Shake till frukost. Pastasallad med halomi till lunch. Och en Skagen-toast till mellis…. Men jag köpte lite godis när jag ändå var inne i en butik och lämnade in några returer (beställde massa kläder från madladey och det va väl typ 1% av dem som va Nice, så lämnade tillbaks dem resterande 99% 😂).

Så nu har jag legat hemma med öm rumpa och ätit godis framför denna hög med plugg. Sambon jobbar över så han kommer inte hem för ens sent. Så jag har hela kvällen på mig att bli klar och bara rå om mig själv ❤️

Gillar

Kommentarer