Våga göra en förändring

42/67kg

Kan jag göra en förändring, så kan du! Är verkligen ingen mirakelmänniska. Tvärt om så är jag extremt klumpig, glömsk och virrig. Kan ha ett humör som en berg och dalbana, och tålamod som ett barn. Men även jag lyckades förändra mitt liv. Jag gick från ingen, till någon. Från att hata, till att älska mig själv. Från att skada, till att bygga en kropp.
Självklart har jag haft människor runt mig som påverkat mig positivt, peppat och inspirerat mig hela vägen fram. Först var jag inskriven på en dagvårdsenhet för personer med ätstörning, tills att jag lärt mig att äta. När jag hittade till träningen så fick jag snart en ny person som hjälpte mig genom nästa fas, när jag plötsligt behövde äta mycket mer och träna rätt för att träningen skulle ge resultat. man kommer hela tiden komma till stadier i livet där man behöver ta hjälp av någon annans visdom. Det är helt okej att be om hjälp, för ibland vill man bara lägga ifrån sig sin egna tänkare och låta någon annan tänka åt än.
Behöver du en livsstilscoach, en personlig tränare, en kostrådgivare... eller bara någon som tror på dig! Peppar dig! Så finns jag tillgänglig på @arenafitnessboras och online, bara för dig!

Hör av dig på [email protected]
eller skriv ett DM på instagram: linneasstyrka

Gillar

Kommentarer

feliciamanai
feliciamanai,
Bra kämpat fina du!
nouw.com/feliciamanai
linneasstyrka
linneasstyrka,
tack gooding ❤️
nouw.com/linneasstyrka
by_anniess
by_anniess,
linneasstyrka
linneasstyrka,
Du är grym anniiiie 👊👊❤️
nouw.com/linneasstyrka
Sigg2
Sigg2,
Gud jag skulle verkligen behöva en coach som dig alltså. Så inspirerande
linneasstyrka
linneasstyrka,
det är bara att maila 😊 tack ❤️
nouw.com/linneasstyrka
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Så himla inspirerande<3
nouw.com/fannybjerenius
linneasstyrka
linneasstyrka,
Tack snälla fina du ❤️
nouw.com/linneasstyrka