Vad är viktigast i ditt liv 

Samhällets och din omgivnings förväntningar på att du ska vara på ett speciellt sätt. Det kan ta all ens energi. Är själv en människa som tar efter och gör saker som jag vet gör andra nöjda och glada med mig. Orkar inte med konflikter eller att bli puttad neråt av andras personliga åsikter om vem jag ska vara. Men bäst mår jag när jag säger ifrån, och själv får sätta upp mina egna drömmar och mål. För då gör jag saker som har med mitt egna intresse att göra.

Samhället idag är så format efter att vara personen med det finaste hemmet. Den snyggaste kroppen. Det mest insmörjande ansiktet. Det mest välvårdade håret. Den dyraste bilen. Det mest välbetalda jobbet.

Att för den individen som inte bryr sig ett skit om sitt yttre, eller inte är beroende av en hög ekonomi. Kommer att missa så många timmar på saker som egentligen inte har någon betydelse. För den individen.

Så tänk ett steg före du lägger tid och pengar på något. Är det viktigt för mig? Vad skulle göra mig ännu mer lycklig? Är jag redan lycklig? Behöver jag ens detta? Behöver jag jobba så hårt? Innan du gör valen. Är det normen eller du som bestämmer näst steg i livet.

Gillar

Kommentarer

AyumuSWE
AyumuSWE,

Jag har alltid velat göra alla glada och nöjda. Men lärt mig att det viktigaste är att jag själv mår bra.

nouw.com/ayumuswe
linneasstyrka
linneasstyrka,

Precis! Om man inte älskar sig själv. Vem ska då göra det. Sedan är det såklart att man ska tänka på andra. Men det ska inte ta bort den tiden man har med sig själv ❤️

nouw.com/linneasstyrka