Uppdatering

Det var ett tag sedan som jag satte mig ner och skrev, anledningen är för att tiden inte räcker till, fast att jag hade velat. Men jag mår bra, väldigt bra, nästan för bra. En pik i livet och jag ska njuta så länge det varar, för jag vet att nån gång kommer det komma en motgång, det gör det för alla!

I slutet av december börjar min diet inför min fitnessdebut i bikini på Alströmer 2020. Och genom att bara må bra, göra det jag vill och tänka på mig själv så har jag redan tappat 2 kg. Tänk vad minskad stress, ångest och oro kan påverka kroppen. "Tänk på dig själv så kommer allt det andra automatiskt" brukar jag säga.

Träningen flyter på. Pga ett tyngre arbete på jobbet så orkar jag inte träna i den volymen som jag gjorde förr, så väljer att träna smart och få till 3-4pass/vecka. Ben, axlar, mage och rygg är prio 1, men hinner jag så slänger jag in bröst och armar! Det ska va kul att träna och då är variation extremt viktigt.

Jag har slutat tappa hår! Tack gode gud. Vet inte om det beror på att jag mår bättre eller att jag hittade ett speciellt mjällschampo på apoteket. Men kombinationen har nog fått resultatet att komma fram såhär snabbt.

Mitt jobb som PT går fantasist bra! Ibland kan jag bli less på det, tvivla på mig själv, och bara ge upp! Men när jag väl står där och instruerar, så känner jag verkligen att JAG KAN dethär! Mina PT klienter är personliga för mig, alla olika individer som jobbar med sina svagheter. Och när dem tackar mig för tiden tillsammans, då kan jag inget annat än att älska detta yrke!

Veckan som varit har kanske varit något för mycket för min smak... 7dagars jobb över 60h arbetsvecka. Har inte kunnat slappna av riktigt och känna mig fri. Men å andra sidan så har det varit en av dem bästa veckorna i mitt liv. Allt jag gjort har jag gjort från hjärtat, och jag kan inte vara lyckligare över att just mina vänner, är JUST mina vänner!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229