Tungt tungt tungt 

Har bytt tillbaka till gamla arbetsuppgifter igen sedan jag blev bättre i armen. Det känns i kroppen, hela kroppen. Stelheten. Tröttheten. Den höga pulsen som kommer när kroppen är helt slut. Samtidigt som jag vet att för att få igång kroppen, cirkulationen, värmen. Så bör jag träna ändå! Så nu står jag här på trappmaskinen med frukost i munnen och tänkte stå här ett tag, innan jag går på ett lättare armpass. Har goood tid på mig. Parkeringen går inte ut för än om 1,5h.

Jag har tränat 3 av veckans 3 dagar, och det känns. I kombination till att lyfta 5-600 hundra lådor under kvällarna. Som dessutom väger mellan 5-30kg/st. Så det känns.

Träningen kommer alltid bli lutande när jobbet är såhär tungt. Det går till en viss gräns, sedan orkar inte kroppen att lyfta mer. Så man får göra så gått som man orkar.

Halva veckan är gjord, sedan jobbar jag inte kväll på 2 veckor. Så då kan min kropp återhämta sig igen. Snart är dessutom påsk och lediga dagar! Då flyttar oxå lilla kaninen hem till oss. Så jag väljer att blicka framåt och inte se detta som något temporärt!

Gillar

Kommentarer