Träna tillsammans 

Idag fick jag hänga med sambon och vara med på hans pass. Under snart ett år tillsammans har vi bara tränat 2 gånger ihop. Så idag fick det bli ett tredje. Vi båda tränar bäst på egen hand, men jag kände att jag ville ha lite extra tid tillsammans med honom idag.

Det blev ett tungt men enklare pass: lutande bänkpress i smittmaskin, plan hantelpress, bröstpress i cablemaskin, flyes i maskin. Mellan 6-15 reps/set! 2 uppvärmning och 2 arbetsset/övning


Det är mest fokus på psykiskt ohälsa, kost och träning här på bloggen. Något jag vill behålla som prio 1. Men jag har även funderat på att prata mer om min vardag som består av så mycket mer. Samt även prata om relationer.

Jag har levt i flera olika relationer. En relation där jag utvecklade och blev sjuk i anorexi. En annan när jag fick uppleva psykisk våld, och smaka på panikångest för första gången...Och nu till sist denna relationen med Alexander som till 90% består av ren kärlek. För såklart bråkar vi ibland, hamnar i missförstånd och har svårt att dela åsikter. Men dem bråken är så små, så korta och knappt märkbara i den vardagen vi lever i.

Tror det handlar om att vi är så lika. Vi gillar att göra samma saker. Vi ser varandra och vad den andra gör i hemmet och försöker att fördela allt lika. Vi peppar varandra framåt och vill intressera oss av och ta del av varandras intressen. Vi visar att vi älskar varandra i vardagen, inte bara säger. Vi umgås och vill hitta på saker med varandra. Vi ger varandra egentid. Vi pratar om våra känslor.


Gillar