Till mina nära och kära

Under min utbildning till Personlig Tränare, Kostrådgivare och LIVSSTILSCOACH, fick jag lära mig hur viktigt det är att inte låta sin omgivning chockas över när man gör plötsliga eller drastiska val i livet. För det finns faktiskt bevis på att ens nära och kära reagerar negativt om man kommer ut med information för hastigt. Människan behöver smälta information och bearbeta den, innan vi kan hantera det på ett vettigt sätt. Precis som mat behöver vi äta den några gånget innan vi vet vad vi tycker.

Nästa vecka kommer jag samtala med min coach ang Bikini Fitness debuten Juni 2020 och hur vi ska lägga upp planen framöver, med diet, träning och posering. Men framförallt KOSTEN! När vi kör igång i DECEMBER kommer jag ha en strikt kosthållning, för att kunna komma i en så bra form som möjligt på tävlingsdagen.

Kommer lägga all min trust i min coach kloka händer och göra det som han säger. Därför ber jag er i min omgivning att ACCEPTERA mitt val, min dröm och mitt mål. Inte trycka ner mig pga maten jag äter, inte försöka fresta mig, eller klaga på min vardag som kommer bestå utav vägda matlådor och träning!

Detta är min dröm och mitt mål! Att stå på scen och känna att jag gjort ALLT för att vara så bra som jag kan! För helt ärligt så är jag en extremt lättpåverkad person och därför ber jag er, mina vänner, familj, nära och kära. Att pusha mig, stötta mig och TRO på mig. För det kommer jag behöva!

Gillar

Kommentarer

mittlivmedreumatism
mittlivmedreumatism,
Så vitkigt att våga göra det man själv vill. Lycka till med din stasning! nouw.com/mittlivmedreumatism
linneasstyrka
linneasstyrka,
Verkligen ❤️ Tack!!nouw.com/linneasstyrka
emmanatterlund
emmanatterlund,
Så viktigt det du skriver! Främst nu när julen närmar sig (L) Önskar dig all lycka till!nouw.com/emmanatterlund
linneasstyrka
linneasstyrka,
Tack så mycket för dem orden! ❤️ nouw.com/linneasstyrka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229