Sötsug 

Bara jag som får ett sånt extremt sötsug om jag tex haft en vecka med mindre hunger?? Hade svårt för att äta förra veckan pga allt som hände med Nocco, att han blev dålig, och nya omställ i har med renovering och praktik.


Känner att min vardag stabiliserats upp igen och min hunger. Men inte minst mitt sötsug. Har ätit godis i 3 dagar nu i rad. Bröt även rutinerna igår för att få äta godis!


Ser det inte som något problem så, mer än att kroppen lagt på sig vätska, och jag blir varmare, svettas mer osv. Sedan att vi inte haft kök och det varit svårare att äta bra, har oxå sin orsak till allt.


Men snart är min tid inne att få ordning på maten så att jag får i mig bra råvaror, vitaminer och mineraler. Balans har aldrig varit min starka sida när omgivningen är kaoz och rutinerna fallerar. Jag behöver en bra grund att stå på med hållbara rutiner. Och jag längtar tills att livet går så bra.


Hittills försöker jag få till bra morgonrutiner med träning, och en plan med vad jag ska äta på en dag. Sedan kan det klart fallera med sötsug, men det lär man sig hantera oxå när psyket är så pass starkt!

Vågar jag säga att Nocco mår lite bättre, utan att allt helvete kommer tillbaka?

Gillar

Kommentarer