Sista dagen

Sista dagen, igår var det sista dagen för Helge... Helgen har bestått av blod svett och tårar. På måndag ska jag ringa veterineren och ta ytterligare en sväng till apoteket. Helgen har varit otroligt hektisk, en tripp till IKEA, mycket pill i lägenheten tillsammans med killen och så avslutar vi med en härlig cykeltur till badplatsen Revesjö.

Igår var det alltså Helges sista dag för sin antibiotikakur som han tagit nu 2 gr om dagen i 10 dagar för att försöka läka hans sår på hornhinnan så nu blir det återbesök för att se om allt läkt fint. Jag har även fått en attack av finnar så nu är det bara riktigt smink och hållbara produkter som gäller, tur att man känner kunniga apotekare.

En ny sängram med lådor köptes på IKEA, det behövs mer plats nu när man är 2. Jag fick även tillåtelse att fixa om och nu ser man att det är vår lägenhet som vi bor i tillsammans. Helgen gick fort pga allt småpill så blev inte många stunder ute i solen, var därför skönt att ta den 2 mil långa cykelturen idag.

Helgen avslutas med lite Chiwawamys och gott smågodis tillsammans med han jag älskar allra mest. Tänkte även visa upp min nya härliga bricka med matchande kaffemugg som har massa söta kaniner på sig, passar mig som fisken i vattnet så tack snälla Emelie för den fina presenten!

Frukost//Bella
Revesjö
Vädret//Nya sängramen

Gillar

Kommentarer