Såhär ser min träning ut just nu

Hej mina fina lärare hur mår ni? Idag mår jag BRA. Första dagen denna veckan som jag varken drömt mardrömmar, eller känt mig ledsen och orkeslös. Tvärt om så har jag mycket energi, skrattar och ser med glädje fram emot helgen!

Ska spendera mina timma på gymmet, på hästryggen, med vänner och på dansgolvet. Låter inte det fantastiskt kul?

Känner att jag behöver en helg smockfylld med det jag älskar allra bäst. Försöka lägga mycket tid på min träning eftersom kroppen inte burit mig till gymmet. Samt på hästryggen eftersom det just nu är bland det roligaste jag vet. Speciellt med denna fina hästen, Dio!

Jag gymtränar just nu 3-4gr/ vecka, rider 2-3 gr och försöker springa/cykla 1 gång. Det är väl iaf tanken, men pga att jag har ett väldigt tungt och fysiskt krävande arbete så når jag inte alltid upp till målet. Men det gör ingenting!
Träningen delas upp i under och överkropp... eftersom jag inte gymmar varje dag numera så behöver jag inte dela upp alla muskler var för sig utan splittar kroppen på två (över/under-kropp) och bara rullar på det på vartannat pass jag kör!

Har ni fått nån julkänsla ännu? Har nu provat barbells nya proteinbar XmasFudge och druckit den efterlängtade skumtomten. Samt sänt upp hela Gym-receptionen med ljus. Så kan officiellt säga att snart är julen här! Har alltid älskat förberedelserna inför julen, även om själva afton är ganska stressig... och hoppas att denna julen ska bli extra speciell. Det är dessutom efter nyår som jag påbörjar min diet mot scen på Alströmer 2020.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229