Så påverkar livet - Dina träningsresultat

Visst är det sjukt hur dagsformen kan variera? Ena dagen är man redo att ta Person Bästa, och andra dagen klarar man inte ens av att lyfta en hantel.

Och såhär känner alla! Kroppen är inte 100% 365 dagar om året. Är man stressad, sjuk, har sovit dåligt, inte vilat på länge, haft en psykisk/fysisk jobbig dag på arbetet, eller ätit dåligt... då tenderar man att prestera sämre på gymmet.

Fredags hade jag en riktigt kämpig dag, och jag gav upp styrketräningen redan efter första set:et. Ibland orkar inte kroppen alls, så då fick det bli en halvtimmes crosstrainer istället. Helt utan några krav på prestation.

Det har varit en jobbig vecka för mig rent allmänt. Och det kommer att påverka hur jag presterar på gymmet.
Jag har jobbat väldigt mycket. Både på Blåkläder, i receptionen på gymmet och som personlig tränare. Jag har träffat massa vänner. Samt att Jag och mamma var iväg i Göteborg i en natt. Nu i helgen så har jag både en AW med jobbet och Dans att se fram emot.

Får aldrig riktigt fått andas ut, och därför kommer jag inte heller kunna prestera till max på gymmet. Kroppen behöver återhämta sig både fysiskt och mentalt. För att ha energi till att prestera på träningen. Så alla fina människor där ute: Våga vila, våga äta, våga släppa på alla krav och måsten. För det kommer i slutändan gynna er träning, era resultat och framförallt er lust till att träna! Det går att leva i kaoz ett tag, men i längden är det aldrig hållbart.

Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
Du är så bäst! Håller heelt med<3nouw.com/by_anniess
linneasstyrka
linneasstyrka,
❤️❤️❤️❤️nouw.com/linneasstyrka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229