Mitt mål med kosten fram till december

Jag äter väldigt mycket mat, väldigt ofta! Känner att jag kanske väger lite mer än jag egentligen är bekväm med. Men jag hetsäter inte! Och för mig så är det viktigast just nu. Träna hårt och äta mycket utan att hetsäta. Det är mitt mål nu! Komma i fas, hitta en balans i min vardag! Försöka stå emot dåliga tankar, och dansa genom livet dem dagarna som allt bara flyter på!

Ofta sätter man för stora krav på sig själv. Tex förbud mot vissa livsmedel, förbud mot att äta vissa tider, förbud mot att äta sig mätt. Och för vissa funkar det för att man ska nå sitt mål. Men just nu så är det för stort. Jag har inte någon balans alls i vad jag ska äta, när och hur mycket. Vilket tillslut leder till hetsätning vissa kvällar, då jag helt enkelt inte kan sluta äta. Och dränker mig själv i tårar och ångest.

Därför är mitt mål nu att inte hetsäta. Jag får äta vad jag vill, när jag vill... men jag måste tugga maten noggrant, äta långsamt och inte låta en måltid resultera i en 4h lång kväll av hetsätning.

Fram till december, när jag börjar min kostredigering, så ska jag hittat en balans i vad jag äter, hur ofta och hur mycket. Hetsätning ska till 99% vara borta och jag ska känna min kropp så pass bra att jag kan säga till min coach att ”Jag är redo”. Alla får dippar, alla gör misstag, alla måste börja om på nytt någon gång! Och i perioder så jag känna mig helt oövervinnerlig. För att nästa dag inte vilja finnas till. Då gäller det att hitta en strategi för att ta sig igenom även dem allra tuffaste dagarna.

Och...Det är mitt mål!

Mat på en dag:

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229