Mina förväntningar på 2021

Min arm blir inte bättre. Snarare tvärt om! Så träningen just nu ser ut som så att det blir ben... eller cardio... för benen! Såklart går det att lägga till lite mage samt pressövningar! Men mitt grepp är dåligt i höger så även där blir övningar begränsade. Men men! Bara göra sitt bästa och se glad ut!

Saker jag ser fram emot 2021

Jag och min sambo ska åka skidor i Åre vecka 7. Ska bli så skönt att komma iväg och äntligen stå på ett par skidor igen!

Jag ska söka söka in till en utbildning i Mars som sedan startar upp i augusti/september. Barnskötare! Håller alla mina tummar och tår för att jag kommer in. Har kommit till den delen av livet där jag känner att jag måste utvecklas, göra nått annorlunda i mitt arbete. Och min kropp klarar inte längre av det monotona förhållanden jag lever i idag.

Sedan är det såklart att jag ser fram emot ett nytt år med Alexander. Samt att spendera tid tillsammans med våra kärna vänner. Äta god mat. Bada. Grilla. Dra till kusten.... åka båt. Träna. Cykla! Ja alla påhitt man kan tänkas hitta på! Det längtar jag till! 😍

Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,

Hoppas Din arm blir bättre! vad har hänt med den? Härliga bilder vännen<3

nouw.com/by_anniess
linneasstyrka
linneasstyrka,

Jag har överansträngt den på mitt jobb. Där är arbetsuppgifterna tunga och monotona. så det är bristningar och skador i muskler runt armvecket, underarm och armbågen . Greppstyrkan påverkas enormt! Gör väldigt ont att använda armen men har ett handledsskydd som hjälper lite ❤️

nouw.com/linneasstyrka